Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Фіорди Півночі-перший неймовірний автобусний тур

"Неймовірно вражена першим автобусним туром в казкові країни."

Отзыв туриста Аккорд тур Kari001 (Кременчуг) на тур
еще
16
фото
Поездка: 07 июня 2024
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги месяца - Червень 2024
Голосов 0 «
Все лидеры

Отзыв на тур Фьорды Севера!!!

Дуже давно мала мрію побувати в країнах Скандинавії і ось, моя мрія здійснилася завдяки Аккорд туру. Подорожували компанією з дитиною 12 років, трохи хвилювались, як дитина витримає довгі переїзди, але все вийшло якнайкраще. Наша компанія в приємних враженнях від неймовірних пейзажів, нових емоцій повертається додому.

Не зважаючи на те, що нажаль тур, який ми спочатку бронювали замінився на схожий, через нестачу туристів - ми в решті решт дуже задоволені цим відпочинком.

З самого початку ми були повністю задоволені автобусом, який нас зустрічав у Львові - чистий, комфортний.

Гід, Марічка Максимович - приємна в спілкуванні з великим досвідом подорожей, супроводжувала нас на кожному кроці, допомагала і направляла у всіх ситуаціях. Окрема подяка водіям і дівчаткам стажерам, які всією командою створили нам гарний відпочинок.

Красу та колорит побачених країн складно описати - це потрібно просто побачити. Готелі у всіх країнах були дуже гарні в мальовничих місцях розташування. Паромна переправа - це ще один дуже цікавий і вражаючий досвід, який ми отримали в цьому турі, це незабутньо.

Дуже вдячна Акорд туру, за цей тур і ще не доїхавши додому, хочеться перепочити трохи і знову відкривати для себе нові країни.
Реклама
Отзывы о других турах