Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій найкращий тур

"Загалом отримали море вражень "

Відгук туриста Аккорд тур Алла (Ізмаїл) на тур
ще
1
фото
Поїздка: 03 червня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Червень 2024
Голосов 0 «

Відгук на тур В гостях у Швейцарії  Цюрих, Женева, Берн + Монблан

Дуже насичений тур. За вісім днів ми побували у семі країнах: Польща, Німеччина, Чехія, Австрія, Швейцарія, Франція та Ліхтенштейн. Вони нас вражали погодою і краєвидами.

Загалом отримали море вражень побачивши: неймовірні Прага та Мюнхен, що вражають краєвидами та архітектурою, краса замку Нойшванштайн та краєвидами біля нього, чарівне та неймовірне селище Обераммергау, як з картинки. Вишукана та красива Швейцарія, яка відкрила нам неймовірні міста Цюрих, Берн, Женеву та Люцерн. Це міста які наповнені красою, яка захоплює і проходячи практично кожен будинок тягнешся до телефону, щоб сфотографувати.

Чарівне місто Шамоні, прекрасні краєвиди міста яке оточене горами та льодовиком. Також ми побачили місто Ансі з чарівними будиночками та каналами. Побували у самому Альпійському серці Австрії Зальцбурзі. Відвідали неймовірної краси долину Зальцкамергут. Прогулялися чудовим Гальштатом з неймовірними краєвидами та ручними лебедями, які самі йдуть до тебе.

Велика вдячність нашому керівнику групи Кошель Надії за її віддану роботу та професіоналам своєї справи, Багато разів подорожувала з Акордом, але ще ніколи так не щастило з гідом. Чудова людина, професіонал надзвичайний, організатор від Бога.

Дякую, Надія, завдяки вам ця подорож стала найкращою.
Реклама
Відгуки про інші тури