Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Про подорож Солодкий круасан

"Всі події відбуваються в потрібний час і в потрібному місці! Так і наша подорож до Парижу так склалася!"

Відгук туриста Аккорд тур Ольга (Рівне) на тур
Поїздка: 06 червня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Червень 2024
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери

Відгук на тур Солодкий круасан - Париж

Перш за все хочемо подякувати за можливість подорожувати, незважаючи ні на що.

Окрема подяка керівнику туру - пані Юлії! За любов до своєї справи, впевненість у своїх діях, чіткій координації та чудовий, позитивний настрій! Відчувається професіонал своєї справи на своєму місці. Надзвичайно добра і щира людина, яка дбає про кожного туриста.

Тур виявився дуже цікавим і наповненим враженнями, екскурсіями, пригодами, сміхом і чудовим настроєм ️

Ціль у нас була, звичайно, Париж. Разом з тим і Вроцлав, і Дрезден, і Прага були гарним доповненням до такої далекої подорожі))

Для тих, хто ніколи не подорожував автобусом, дуже навіть рекомендую, це чудовий варіант побачити більше, ніж одну країну і відвідати багато красивих міст за такий короткий проміжок часу. Адже те з яким настроєм ви їдете в подорож - те і отримаєте

А до досвідчених туристів прохання простіше відноситися до затримок, спізнень, черг на кордоні, міських корків і тд. Оскільки за враженнями їде ціла група, то дуже важливо, щоб і настрій в групі був позитивний і ввічливий.

З власного досвіду хочеться порекомендувати відноситися простіше і менше очікувати, а більше насолоджуватися моментом перебування в нових місцях, адже саме з цією енергією ви повернетесь в свою буденність????

Тур був організований на високому рівні. Хороші готелі, все необхідне було в наявності. Автобус комфортний і водії мега ввічливі. Окрема їм подяка за чудову логістику, безпечну доставку і постійну допомогу з багажем - справжні мужчини!

Екскурсії були цікаві та пізнавальні. Єдине на що звернула б увагу на поведінку гіда у Версалі по відношенню до керівника групи, в першу чергу, як до колеги, жінки.

Швидкість пані Юлії вражає і захоплює. Так тримати!

Дуже дякую Вам за емоції, за здійснення мрії - побачити Париж у всій його красі️