Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Зізнання в коханні його величності Парижу

"Неймовірний вир емоцій та спогадів на все життя. Важко передати словами все побачене, але спробую. "

Відгук туриста Аккорд тур victoriia28 (Львів) на тур
Поїздка: 03 червня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Червень 2024
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери

Відгук на тур Французький Каприз   4 дні в Парижі + Нормандія, долина Луари, Мон-Сен-Мішель!

Польща (Вроцлав): місто кольорових будиночків, смачного журека та маленьких фігурок гномів, їх там сотні, дуже прикольні та тематичні.

.

Німеччина (Вюрцбург та Ротенбург): середньовічні деревʼяні будиночки, Ротенбург - містечко де завжди панує свято Різдва, тут можна купити новорічні фігурки та спробувати сніжку на смак ну і звісно, куди ж в таку спеку без смачнющого баварського з солодкавою пінкою.

.

Франція (Париж, Нормандія): це одне з найгарніших міст у світі, недарма його називають місто кохання, при вигляді на мерехтіння Ейфелевої вежі ввечері, завмирає серце та котяться сльози радості, настільки щаслива та мить, її хочеться зупинити і прожити якомога довше.

Нормандія - ще не придумали слів, аби описати захват природи, скелі, шум хвиль та крегіт чайок, які точно щось у вас випросять смачненьке, а потім і друзів проведуть тут найсмачніші устриці у світі, це як цілунок з океаном. тут виробляється славнозвісний кальвадос і тут творили найвідоміші у світі митці. Якщо рай існує, то це однозначно - Нормандія.

.

Чехія (Прага): це ніби старша сестра Львова з автентичними будинками, храмами та річкою, можна покататися на кораблику та видихнути після насичених днів. Тут найсмачніші трдельники, якщо будете вагатися який обрати, то беріть з шоколадом, морозивом та полуницею, ну дуже ням-ням.

.

Окрема дяка групі, яка організувала таку незабутню подорож це Квітослава яка як мамочка за всіма доглядала вдень і вночі, щоб всі все мали необхідне. Та пани водії: Володимир та Юрій вони в тих Паризьких вуличках так вирулювали, що там і легковій тяжко, а вони змогли. Спасибі вам за чудову поїздку ????