Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Тур який надихає

"Враження про тур " Чао Італія" "

Відгук туриста Аккорд тур Олена (КИЇВ) на тур
Поїздка: 02 червня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Червень 2024
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери

Відгук на тур Чао, Італія! 2 дні в Римі + Флоренція і Венеція!

Доброго дня, хочу поділить своїми враженнями про тур з тими хто бажає скористатись послугами даної компанії.  

Тур почався 02.06.2024. номер рейсу 318. Гід Оля Біленька  профі своєї справи  та дуже гарна людина.   Туристи  пкнктуальні та  заряджені на позитив, як інакше  ми ж мандруємо до Італії! Але були моменти, які почали нам псувати настрій вже на початку нашої подорожі.   Проходження кордону 7 годин (причина затримки один із водіїв мав перший раз у житті перетнути кордон з чистим паспортом, призивного віку  нас повертають назад в Україну  починають вирішувати проблему. Нарешті ми виїхали, але час втрачено.   Якщо більш уважніше підходити до питання найму водіїв цього могла і нестатись. Також хочу звернути увагу на технічний стан автобусу.. В салоні не працювали розетки, був відсутній вайфай, телевізор також не працював.   Водій якого випустили в рейс був необізнаний (дороги він не знав,   не має опиту праці в автобусах з електронікою, і  коли  ти сидиш рядом і і  все це розумієш це дуже напрягає.   Була затримка на годину, бо водій не знав, що сталось з автобусом. Тур був заявлений без нічних переїздів, але приїхали ми в отель біля 4 ранку.   Знову наголошую для компанії, що цього можливо уникнути якщо більш уважно підходити до цього питання. Я  та інші туристи  не відчували безпечно і це  дуже погано. Бо туристи їдуть відпочивати.

Тепер про сам тур. Він дуже цікавий і насичений. Побачити та побувати в різних величних містах таких як Рим, Вінеція, Флоренція, Любляна. Це все вражає. Отели гарні, їжа нормальна. Як на мене дуже мало часу у Венеції. Хотілось би більше. Місто дуже гарне. А часу немає  Біля чотирьох годин це взагалі дуже мало. А якщо брати екскурсії то його взагалі не буде. Екскурсоводи Олег та Наталя в Римі дуже цікаві. Приємно слухати.

Якщо зробити підсумок то це  тверда трійка. Бо безпека  людей повинна бути на першому місці. Я маю надію, що компанія візме мій відгук до уваги.   

Для тих хто думає їхати чи ні, то це обов'язково так!