Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Будьте готові до того що все спочатку піде не так як ви того хотіли

"Не раджу цю компанію"

Відгук туриста Аккорд тур sudyka (Біла Церква) на тур
Поїздка: 30 травня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Червень 2024
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери

Відгук на тур Іспанія – горда квітка Півдня Відпочинок на морі

Ми поїхали в цей тур, бо нам не дали вибору))) Тому, не раджу.

Спочатку нам запропонувати хороші тури за хорошу ціну на сайті, що і підтвердив сам туроператор. Ми обрали тур, який нам підходить найбільше, відразу дали передплату і підписали договір, який як потім вияснилось нічого не значить.

Нам до кінця не могли підтвердити чи ми їдемо, а коли я подзвонила менеджеру Роману (дуже хамовитий), який мені сказав, що "не може нічого сказати" і почав пропонувати тур "Пристрасть Іспанії" НЕ СКАЗАВШИ ЩО ТУР ЯКИЙ МИ ОБРАЛИ СПОЧАТКУ (ІСПАНСЬКА СІЄСТА) НАВІТЬ НЕ ПЛАНУВАВСЯ ВИЇЖДЖАТИ і не виїжджав уже роками. І взагалі чомусь почав на дуже хамовито зі мною говорити, дуже неприємний менеджер.

Тобто, вони дають на вибір тури, потім "на дурня" працюють - говорять, що тур не набрався і дають тур, який вони собі запланували гарантовано, навіть якщо не набереться повний автобус (бо це їм вигідно).

Тому ми поїхали в тур не "Іспанська сієста", як хотіли, навіть не "Пристрасть Іспанії", а на "Горду квітку півдня".

Нам не говорили про те, що тур який ми обрали НЕ ВІДБУДЕТЬСЯ, нас "годували завтраками", і сказали про те, що він скасовується за три дні до виїзду для того, щоб залишити без вибору).

Комунікація ніяка, підтримка жахлива, немає абсолютно ніякої клієнтоорієнтованості з боку менеджерів.

По самому туру:

Гід Роксолана - на своєму місці. Вирішувала швидко будь-які питання, надавала всю інформацію, багато радила. Приємна дівчина, до неї питань немає.

Сам автобус і водії нормальні. До речі, група не набралася повністю (що і підтверджує те, що в них є тільки їхні заплановані тури, де вони готові їхати із меншою половиною групи) і ми мали можливість сісти по одному на два крісла.

Побудова самого туру досить дивна. Особливо ці переїзди в 700 км. У нас був нічний переїзд в Італію - цілий день на морі (або у Венеції) - потім переїзд на ночівлю в Будапешт. Але до Будапешта 700 км і ми приїхали в 04:00 ранку в готель і поспали тільки чотири години.

До речі, з Венецією нас хотіли обманути. Тому що в турі написано, що це відпочинок на морі в Італії, а Венеція по бажанню на екскурсію з доплатою 30 євро за транспорт. А по факту, сказали, що всі їдуть в Венецію, а море: "Це не в цьому турі, ми не поїдемо". Поки ми не написали скаргу на офіс головний і нас таки повезли на море.

Екскурсії, що входять у вартість нудні та не цікаві. Ми жартували, що заплатили за тур, що екскурсоводи нам розповідали про те, де краще поїсти та куди краще сходити погуляти своїм ходом)))

Висновок такий: Роксолані дайте премію, менеджерів звільняйте, говоріть правду і буде вам репутація.

Ставлю 6 з 10 балів (4 бали на кожну країну і по пів водіям і один Роксолані). Компанії "Акорд Тур" - 50 (МІНУС) балів.