Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Непередбачені витрати

"Новий вид заробітку Аккорд тура"

Відгук туриста Аккорд тур Ирина (КИЇВ) на тур
Поїздка: 25 травня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Червень 2024
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери

Відгук на тур Французький Каприз   4 дні в Парижі + Нормандія, долина Луари, Мон-Сен-Мішель!

В Аккорда новий вид заробітку - беруть оплату за всі трансфери. Що маю на увазі. За програмою на другий день після Вюрцбурга екскурсія в Ротенбург, помічена за бажанням групи, у вас є два варіанти або ви купляєте екскурсію в ротенбург або ви оплачуєте трансфер 10 євро. Те саме стосується в останні два дні туру - Гайдельберг, Нюрнберг, Брно - скрізь треба сплатити за те, що вас туди довезуть, вас не залишуть в якомусь місті, бо автобус не буде повертатися в те місто. Дуже багато анонсовано міст, в які ніхто не збирався їхати, нащо те робити незрозуміло.  

Екскурсія в Нормандію. Нашу групу об'єднали з іншою, для того щоб нам зустрітися ми їхали за ними до їхнього готелю в іншому пригороді Парижу, це зайняло дві години, так само назад, коли ми їх спочатку завозили потім до себе в готель повертались - це також був додатковий час. В Руані близько двох годин часу, в Етрета 45 хвилин, Трувіль півтори години.  

Екскурсія Мон Сен Мішель. Близько п'яти годин дорога в одну сторону, дві години знаходження там на місці і 5 годин дороги назад.  

Готелі були хороші, навіть в Парижі сніданок був нормальним.  

Гід - чоловік в Парижі був жахливим. Розказував нецікаво і поводився так, ніби ми йому набридли.

Хороший автобус, водії молодці.

Інші відгуки Ирина

Календарь 28.04.2012 - відгук на тур Сяйво турецьких вогників...
Голосов 0