Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Морський тур в Італію!

"Давно мріяла поїхати в Італію! І ось вирішила, що мрії повинні здійснюватись, але ця мрія була бонус +, тому що я збиралась почати з невеличкого туру на 5 днів, проте група не назбиралась і довелось змінювати тур"

Відгук туриста Аккорд тур Yuliia (Вишневе) на тур
Поїздка: 30 травня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Червень 2024
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Моя морська насолода! Відпочинок на Адріатичному морі Італії!

Давно мріяла поїхати в Італію! І ось вирішила, що мрії повинні здійснюватись, але ця мрія була бонус +, тому що я збиралась почати з невеличкого туру на 5 днів, проте група не назбиралась і довелось змінювати тур. Спочатку не знала, як то всьо підлаштувать під робочі графіки, бо з 5 на 8 днів була заміна, проте я не пошкодувала, так як тут збільшилась кількість днів на морі. Все почалось із зустрічі у Львові на вокзалі, автобус був комфортний, водіі - професіонали, наша гід Наталія (Natalia Lipovets) зустріла нас приємною посмішкою, група швидко завантажилась і ми рушили в подорож. Найменшій подорожувальниці було 5 років, найстаршій 75, ми були з різних регонів України, але всі прекрасно ладнали, товаришували, веселились, ділились враженнями та лайфаками)) Ми відкрили для себе прекрасне місто Трієст, побували в маленькій державі Сан-Марино, насолодились морем в Ріміні, доторкнулись до величі Флоренціі та безкінечно захоплювались Венецією, перекатавшись там на всіх видах водного транспорту)) Це була дуже класна, незабутня подорож, з чудовою компанією надзвичайних людуй та дуже крутим гідом Natalia Lipovets, яка була легкою, турботливою, відкритою та доброзичливою, а ще вона багато нам співала, ділилась своіми життєвими пригодами і все чітко, професійно організовувала, змістовно інформувала та старалась реагувати на всі наші забаганки))  

Несподобався мені лише готель ILDE в Ріміні, хоча він був на першій лінії до моря, але кімнатки дуже малі, прибирали за 5 днів лише 1 раз, а сніданок був просто жахливий - готувався вочевидь з вечора, бо все було холодне в мізерних порціях, щодня одне й те ж і завжди чогось не вистачало в кавомашині - то молока, то води ((, etc.

Звісно, це не перебило чудові враження, але, хотілось би, щоб Акордтур це врахував на майбутнє:))
Реклама
Відгуки про інші тури