Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Відпочинок клас їхали в Париж сподобався Гальштат

"Мені повезло і тур який я забронювала відбувся . Дорога важка два нічних переїзди , в готелі заселилися вночі приблизно 1-2 ночі . Але за таку суму побачити скільки красивих міст , воно того варте."

Отзыв туриста Аккорд тур alina (Белая Церковь) на тур
еще
2
фото
Поездка: 01 июня 2024
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги месяца - Червень 2024
Голосов 0 «
Все лидеры

Отзыв на тур Салют, Париж!

1день: Перетин кордону (у нас зайняв 7 годин) Краків обзорна екскурсія 1 год. , і вільний час 1 год. Переїзд в Прагу поселення в готель в 1:30.

2 день: Сніданок, цілий день в Празі екскурсії + вільний час, нічний переїзд в Париж

3 день: Париж та нічний переїзд в Зальцбург 

4 день: Зальцбург, обов'язково рекомендую купувати екскурсію в Гальштат (Зальцкамергут) це така краса яку не описати словами. Перпїз в готель за Віднем поселення в готель 2:00

5 день. Нам дали на вибір або Відень 26 євро , або Будапешт 18 євро, або залишитися в торговому центрі десь на окраїні на 4 години. Люди почали скаржитися, тому, що це не прописано в програмі туру. Врешті нас не залишили в торговому центрі а завезли у Відень і у нас було 2 години вільного часу.

Втомлені але щасливі вдома.  

Рекомендую цю поїздку людям які розуміють, що за такі кошти вони побачать багато краси, нічні переїзди забудуться, в пам'яті залишаться лише найкращі спогади.

Також рекомендую тур оператору розробити тур на 3 дня лише Гальштат і села які ми проїхджали по дорозі. Я обов'язково туди іще повернуся.

 
Реклама
Отзывы о других турах