Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Омріяна Іспанія

"Поїздка була чудовою та перевершила всі наші сподівання"

Відгук туриста Аккорд тур Tatiana (Вінниця) на тур
Поїздка: 25 травня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Червень 2024
Голосов 0 «

Відгук на тур Кастаньєти іспанського серця 3 дні в Барселоні

Подорожуємо з Акордом вже давно, але цей тур - п'ятий, став для нас своєрідним ювілеєм. Читаючи напередодні відгуки по туру, дещо стримували тривалість туру та великі переїзди, але все це виявилось перебільшенням. Завдяки чітко організованим та завчасно спланованим діям керівника групи Юлії Богачової. Вона професіонал своєї справи, людина надзвичайно відповідальна, з відкритою душею та добрим серцем, вмінням згуртувати різних незнайомих людей в єдиний колектив.

Тур надзвичайно цікавий та різноманітний. Неймовірна краса швейцарських Альп змінюється морськими пейзажами та незвичайними гірськими масивами. І ось вона, довгоочікувана Іспанія. Серце б'ється в унісон з ритмами кастаньєт. Перед нами, як на долоні, засяяла вогнями вечірня Барселона, особливо запам'ятались вражаючі архітектурні шедеври Гауді, хвилююча поїздка на гору Монсерат в очікувані побачити та доторкнутись до статуї чорної Мадонни.

А далі лазурне узбережжя красуні Ніцци, унікальна мікродержава Монако, модний та стародавній Мілан, Словенія з неймовірним озером Блет.

Велика подяка нашим водіям - Роберту та Івану, які не зважаючи на великі переїзди та надзвичайно складні гірські дороги, завжди вчасно та безпечно доставляли нас до місця призначення.

Радимо всім, хто любить подорожувати

Інші відгуки Tatiana

Календарь 18.07.2023 - відгук на тур Фіорди Півночі!!!
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури