Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Я в захваті від поїздки в Італію!

"Це був мій перший автобусний тур, тим паче спонтанний. Вирішила їхати за 3 чи 4 дні до поїздки. Міста фантастичні, екскурсії цікаві."

Відгук туриста Аккорд тур Diana Savenko (КИЇВ) на тур
ще
14
фото
Поїздка: 30 травня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Червень 2024
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери

Відгук на тур Вихідні в Італії Флоренція, Рим, Венеція



Це був мій перший автобусний тур, тим паче спонтанний. Вирішила їхати за 3 чи 4 дні до поїздки.

Міста фантастичні, екскурсії цікаві.

Наша гід Оля все дуже добре організувала, була привітна, розповідала про міста і в дорозі. Також був готель такий гарний  (якщо не помиляюсь 4 зірки), сніданки величезні (основні страви, так і солодкі десерти, йогурти, напої), дуже багато всього побачили за кілька днів.

До речі, Будапешт теж здивував, тому що не очікувала так багато. А він дійсно гарний. Дуже раджу покататись на кораблі.. Ми потрапили в Golden Hour і побачили і захід сонця і як світиться нічне місто.  

Венеція взагалі неймовірна, не вірилось, що це відбувається зі мною. Це щось зовсім інше. Вирішила покататись на гондолах і також на катері по Гранд каналу. Це коштує кожного долара. Тому що на гондолах серед всіх натовпів туристів потрапляєш у більш пусті вулички, де тихо і можна насолодитись цим містом. В мене був щенячий захват.:)))

Рим також дуже атмосферний, паста неймовірна. В Римі я вдруге, тому відвідала Колізей і фонтан Треві, а  потім просто гуляла по менш туристичним вуличкам, де ходять місцеві, відчула справжнє місто і себе щасливою в ньому:)

А також була в апельсиновому саду. Там неймовірний вид, дуже раджу

Сказати чесно, я хвилювалась через нічні переїзди, але виявилось, що це плюс. Тим паче, в нас нас було 20 людей в турі, тому було більше місця для сну.

Чому?

- автобуси зручні (не закачує, спина теж не болить, зручні сидіння)

- ми майже цілий день були в містах Італії

- висипалась в автобусі більше, ніж в готелі, тому що більше часу для сну

- були санітарні зупинки, де можна почистити зуби)

Коротше кажучи, дуже рекомендую! Буду їздити ще!