Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій перший автобусний тур

"Класний відпочинок"

Відгук туриста Аккорд тур Олександра  (Кам
ще
7
фото
Поїздка: 25 травня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Червень 2024
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери

Відгук на тур Іспанія – горда квітка Півдня Відпочинок на морі

Організація туру не найкраща. Хотіла зустріти день народження в Барселоні. Забронювала інший тур за 2 місяці. Але за 4 дні мені повідомили що тур не зібрався, і запропонували цей тур на інші дати, або обирати схожий тур. Звісно ж ціни турів піднялись за 2 місяці на 100€, тому будь якому разі доведеться доплатити… Не розумію сенсу бронювати раніше, якщо тур змінять і ціну виставлять по факту, відчуття жахливі і жодного бажання їхати… Варіанту не поїхати не було, бо все вже підготовлено до відпустки… квитки, готель у Львові…

Але після посадки в автобус весь негатив зник завдяки нашому гіду Анні Горецькій, яка детально пояснила як буде проходити наш тур, чому зупинки на заправках мають бути як умога коротші, чому потрібно на збори приходити вчасно. Завдяки цьому наша група була як один єдиний організм, все відбувалось вчасно та злагоджено. В нас було достатньо часу часу побачити все що було заплановано (але як завжди хочеться більше і більше часу)

Готелі були класні. Якісь маленькі та колоритні, де відчувається дух країни. Якісь величезні та з класними локаціями.

Єдине зауваження, готель ROSA

NAUTICA знаходиться не в бухті, тому там дуже сильні хвилі, вітер який зносить навіть взуття, 3 кроки і глибина в морі по шию. Вода на початок червня дуже холодна. Тому скупалися за 3 дні лише 1 раз, дякувати в готелі був басейн, тому відпочивали там.

Я б порадила організаторам на початки сезону обирати готелі з бухтами, щоб море було більш комфортним і була змога купатись.

Екскурсії були цікаві. Особливо сподобалась Вероніка яка так натхненно та з любовʼю розповідала про Ніцу і Монако, що я сама закохалася в ці місця.

Відчуття від подорожі класні, багато емоцій, багато вражень, весело та цікаво. А головне, що моя дитина щаслива і задоволена.

P. s гіду і водіям поставила б не 5 ️, а 10️ Вони були неймовірні Наступного разу буду підбирати тур не за країнами, а тур де гідом буде Анна!