Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Моя перша подорож автобусним туром

"Все сподобалось "

Відгук туриста Аккорд тур polina_sivash (Олександрія) на тур
Поїздка: 25 травня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Червень 2024
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Романтичний Париж!  Страсбург, Кольмар, Нюрнберг

До сих пір під враженням. Все дуже сподобалось - починаючи від нашого гіда Валерії, привітних водіїв та сама поїздка звісно.

Спочатку хочу сказати, що потрібно розуміти, що це автобусний тур - тобто: це довга дорога, не все встигаєш подивитись, просто за браком часу і до цього треба бути готовим. Якщо вам таки вид відпустки не підходить, то просто не потрібно їхати, щоб самому не злитись і іншим не псувати настрій.

Ми з моїми друзями були готові до такої поїздки. Я не буду описувати наш маршрут, бо це є в програмі. Але я хочу сказати, що дуже важливо щоб була відповідальна людина, яка зможе організувати таку велику кількість людей і зробити так, що максимально подивитись все. Нам дуже пощастило, що нашим гідом була Валерія. Завжди привітна, завжди допоможе, прислухається до твоїх побажать. Коли пішов сильний дощ в Парижі, вона нас всіх, як курчат зібрала і знайшла укриття, а потім дозволила зайти в магазинчик з макарунсуами - це показує, що людина переймається своїми підопічними і хоче, щоб всім сподобалось не дивлячись ні на що.

Дуже кваліфіковані екскурсоводи в Парижі - Ігор та Вікторія. Я люблю такі екскурсії, після яких залишаються знання і людина викладається на всі 100%, ти це просто відчуваєш. В нашій поїздці - це саме ці люди.

Загалом все сподобалось, хоча приїздили ми пізно в отелі і вставали рано, і їхали довго, але саме головне, що до ситуації можно відноситись по різному))

Якщо у вас такі ж друзі, як у мене - голосливі та веселі, то це поїздка саме для вас️
Реклама
Відгуки про інші тури