Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Найкраща подорож за найкращі гроші

"Єдине, що можу сказати, що ви не пошкодуєте"

Відгук туриста Аккорд тур Retro FM (Одеса) на тур
Поїздка: 25 травня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Червень 2024
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Кастаньєти іспанського серця 3 дні в Барселоні

Ми нещодавно повернулися з 10-денного туру з акцентом на відвідування Іспанії, а саме Барселони, і залишилися під враженням! Програма туру виявилася продуманою до дрібниць, включала відвідування таких чудових місць, як Швейцарія, Іспанія, Монако та Франція, що просто неймовірно для такого короткого часу.

Особливо хотілося б відзначити нашого керівника групи, Юлію Богачову. Вона – справжній професіонал своєї справи. Завдяки її чудовим організаційним навичкам та безмежному позитиву, весь тур пройшов бездоганно. Юлія забезпечила ідеальний таймінг і наповнила нашу подорож найцікавішими фактами та історіями, які зробили поїздку ще більш незабутньою.

Окрема подяка водіям за їх професіоналізм та безпеку на дорозі. Єдиний момент, який хотілося б покращити – це допомога з багажем. Було б чудово, якби водії могли допомагати з валізами.

Рекомендуємо всім любителям подорожей! По турах рекомендуємо Монако та вечірня Барселона. Це буде казково. Зазвичай у таких турах де напрямок до іншої країни на другорядні вже важко знайти вільний час. Але навіть знайшовся час для відвідування купален.

Реклама
Відгуки про інші тури