Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій невдалий досвід подорожі з компанією Аккорд ДРУЗІ НЕ РЕКОМЕНДУЮ

"Дуже прикрно, що з нами так поводились"

Відгук туриста Аккорд тур nats (Дніпро) на тур
Поїздка: 25 травня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Червень 2024
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери

Відгук на тур Романтичний Париж!  Страсбург, Кольмар, Нюрнберг

Рйес 966 гід Валерія і водії на автобусі номера ВС4269РН

Це моя перша подорож я мріяла все життя побувати у Парижі, побачити Єйфелеву вежу..

Подорожувати я люблю, до країн питань нема, сподобалась неперевершена Европа кожна країна зі своїм харатером та особливостями.

Але є багато АЛЕ! ((

Дуже не пощастило з гідом Валерієй, яка виявилась не відповідальною людиною.

1. Перший день повинна була бути Польща в місті Краків, виїхали ми вчасно, кордон пройшли також вчасно, але в Краків ми проїджаємо мимо, бо за словами гіда: "-Нащо вам та Польша?? Чи ви їдене у Париж заради Кракова, там дивитись нічого, да що там дивитись? не смішіть мене! "

Як так можна відноситись і відповідати?! Я купляла тур не тільки заради Парижу, а заради відвідування 4! країн

2. Всю екскурсію гід тільки скидата геолокацію місця збору, не підказуючи в які магазини краще зайти які кафе, це вкінці подорожі вона сказала, коли ми вже уїзжали в інші міста, куди піти краще, як взяти білет на метро електричку, це все складно, особливо коли не знаєш мови, телефон сів, бо завжди самостійно шукали куди піти, переводили меню, короче... тратили час не роглядаючі архутектуру, людей, а шукаючи туалет, поїсти, супермаркет..... Нас кидали як сліпих котят Шо хоч те й роби, хі-хі ха-ха,: -" в вас все вийде! Все получиться", і всьо! Афігенна рекомендація.

3. Нас селять в номер на 2 дні з однією ковдрою на одному ліжку, подарожували зі своєю колежанкою, гід нічого з тим робити не буде, ні в ніч заселення ні в наступний день, ї пофігу як завжди

4. Коли питали в якому місті будемо зупинятись в ночівлі, відповідала: Ви що, всі країни Німеччини знаєте? Нащо вам ця інформація

Яке вона право має так відповідати, вона є на роботі та повинна відповідати не високомірно, як це було завжди, а виконувати свої обовязки нормально. Я клієнт, а не сестра/подруга чи близька людина

5. Всі екскурсіі в Парижі всунули за бажанням гіда в один день, бо їй так не зручно. Чому???! якщо прописан тур в який день що ми робимо, що відвідуємо гід має право робити такі речі?.. Це складно та незрчно нам відвідати все за один раз заівжди спіша, з язиком на плечі.

6. Біля Єйфелової вежі було багато людей ми загубились, гід не брала слухалку.

7. В один із днів у Парижі домовлялись групою та водіями о часі зустрічі 16,45, йшов сильний ливень, ми чекали водіїїв 40 хвилин, промокли до ниточки всі, хтось навіть захворів, запізнення водіїв було без повода, не пунктуальність водіїв в той час коли це злочин бо в нас діти і дорослі і пів подорожі які треба провести без чихань та кашлянь.

8. В мене зломався павербанк, попросила підзарядити хоч трошки, бо були біля кордону, по словам гіда в автобусі немає можливості підзарядатись, ну шо це за обман, такого просто не може бути, навіть в самих старих авто, є виходи, хоча б від юзб

9. Водіїї вночі жили напроти або над нашим номером, вели себе шумно, випивали, та лаялись, нам приходилось робити їм зауваження, бо ночівля кожен день не більше 5-6 годин, а втомлювались ми сильно.

10. Вкінці поджорожі, попросила нас висадити на зупинці у Львові за 1,5 км від кінцевої, біля гостиниці, нам знов відмовили, ящо б не 12 година ночі, коли таксі не працює, я б не просила, а так ми ТРИ слабкі ЖІНКІ пішки несли непідьомні сумки 15 хвилин, просто руки тремтіли мовчу вже про спину..

Валерія гід, водії та керівництво компанія Аккорд, нас вважали не за людей а за непотріб, надсміхаючись над нами. Особливо коли я відкладала гроші на цю подорож не рік..

Як можна на не дешевий, довгий тур ставіть некомпетених злих працівників, поясніть будь ласка, за що я заплатила гроші за Що таке відношення?