Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Це була найкраща подорож за 6 років!!!!

"Зібрались ми чималенькою групою, 37 двічат і поїхали підкорювати Європу."

Відгук туриста Аккорд тур mara (КИЇВ) на тур
Поїздка: 22 травня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Відпочинок на висоті - Швейцарія Цюріх, Берн, Люцерн + острів Майнау

Зібрались ми чималенькою групою, 37 двічат і поїхали підкорювати Європу. Наша ціль була Швейцарія. Але.... ми побачилистільки цікавого, що кожен день захоплювало подих!!!! Ми гуляли по острову квітів під сонцем, кормили птахів на горі Пілатус під сніжною завірюхою, закривали очі від головокружіння в селищі Мюррен на висоті 1650 м, співали українські пісні біля водоспадів долини Лаутебруннер, добре пошопилися в Інтерлакіні, повздихали, милуючись красою і затишком швейцарських міст: Берна, Цюриха та Люцерна, втратили можливість говорити від краси озер Гальштату. Все перерахувати неможливо. Треба збиратись та їхати. Я подорожую декілька разів на рік, але такої насиченої, яскравої, чудової подорожі в мене ще не було

А відповідала за нашу подорож нейомівірний гід Оксана Гончарук. Все було чудово організовано, розплановано. Вона чула всі наші побажання та прохання. Нвіть погода була чудовою (хоча обіцяли дощі) здається, завдяки її турботі про нас:).

Дякую всім, хто розробляє такі програми та всім, хто втідює їх в життя. Після таких подорожей хочеться знову пакувати валізу та рушати в нову подорож!

Інші відгуки mara

Реклама
Відгуки про інші тури