Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій найкращий тур

"Це була неймовірна, цікава, пізнавальна подорож! Продумана в деталях і бездоганна організація!"

Відгук туриста Аккорд тур Олеся (КИЇВ) на тур
ще
2
фото
Поїздка: 25 травня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Швейцарська інтрига  Австрія, Італія та Доломітові Альпи

Як тільки познайомилася з куратором Наталією, одразу стало зрозуміло, що подорож буде організованою, позитивною і цікавою! Я була вражена, на скільки все було чітко і організовано! Все продумано до найменших дрібниць! Хоч місцями і було інтенсивно і оперативно, але з розумінням і з позитивом!

А маршрут був просто казковий! Від краєвидів захоплювало подих, від тієї краси хотілося плакати, метелики у животі від споглядання цих фантастичних краєвидів, елегантних будівель, ошатних міст і маленьких гірських сіл, які наче зійшли зі шпалерів на робочий стіл! Моє око не переставало дивуватися тому, що така краса насправді існує і що це не фотошоп, не штучний інтелект, а це матінка-природа і геніальність архітекторів! Вражала віддана любов громадян до своїх країн, повага до своєї історії, бережливе ставлення до історичних будівель і архітектурних шедеврів! Найсмачніша родзинка туру - це Гальштат і Доломітові Альпи! Це там, де серце зупиняється від тієї краси, де подих перехоплює від величі гір і соковитості кольоірів, прозорих оксамитових озер і неприступних вкритих снігом вершин! А повітря! Ним не можливо надихатися!!!

Цей тур досить вдало поєднує в собі красу історичних міст з геніальною, елегантною, ошатною архітектурою та цікавою історією, мальовничість маленьких високогірних сіл, які потопають у соковитій зелені серед величних скелястих Альп і, звісно ж, фантастичні гірські краєвиди зі сніжними вершинами та кришталево прозорими оксамитовими озерами! Щиро дякую організаторам, куратору групи Наталії, гідам по маршруту!
Реклама
Відгуки про інші тури