Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Незабутні спогади про Італію

"Тур розпочався на позитивних нотах спілкування і знайомства з усіма туристами з інших міст. Місця у нас були 21 та 22.в середині автобуса. Було близько до дверей на виході. "

Отзыв туриста Аккорд тур Валентина (Запорожье) на тур
еще
7
фото
Поездка: 19 мая 2024
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезона -
Голосов 0 «
Все лидеры  |  Приобрести отчет

Отзыв на тур Чао, Италия! 2 дня в Риме + Флоренция и Венеция!

В эвро тур,, Чао ІТАЛІЯ (Флоренція, Рим 2дні та Венеція'' Я поїхала з подругою у відпуску 19.05.24 на 7 днів.. Їхали добу із Запоріжжя до Львова на потязі. Переночували в Хостелі

,, Юрус'' забронювавши його заздалегідь, він недалеко від жд вокзалу знаходиться, 15 Хв пішки. На другий день ми збиралися всі на жд вокзалу о 06.00 біля нашого автобусу., де на нас чекала наша гід Оленка. Привітна, чем на дівчинка. Перевіривши у нас документи. Ми зайняли наші місця в автобусі і ми виїхали зі Львова о 06.30. Кордон венгерский пройшли за 3 години без всяких проблем. І нарешті розпочалась наша подорож. Перша зупинка Будапешт. Ми взяли екскурсію,, Ажурна прикраса Будапешту''. Незабутня водна подорож по Дунаю. Це купа емоцій і задоволення. Всім рекомендую. Наступного дня ми переїхали в Словенію. І взяли екскурсію,, Альпійська сказка - озеро БЛЕД''. Крихітний острів на якому побудована каплиця. Існує повір'я про те, що якщо згадати бажання під дзвоном каплиці, то воно обов' язково збудиться. На третій день переїзд до Флоренції. Обрали екскурсію Флоренція - квітка Ренесансу. Не тільки музей під відкритим небом, це ще й вузенькі вулички, середньовічні церкви і ремісничі майстерні. Сходи через сади троянд привели нас на оглядовий майданчик Мікеланджело, звідки відкривається вигляд на Флоренцію.

На 4 день Рим

Екскурсію взяли Ватикан, Колізей, Вечірній Рим. Набрали три екскурсії плюс оглядова ще. І до вечора були без ніг, тому що це все пішохідні екскурсії. Але все це того варто. Ми не пошкодували. Ми вважали, якщо ми тут вже, то повинні побачити якомога більше.

5 день Рим мы поїхали в Неаполь і Помпей музей під відкритим небом. Раз в житті це треба побачити.

6 день Венеція. Прогулянка по Гранд каналу і венеціанські гондоли залишаться в пам'яті назавжди. На 7 день ми заїхали в Будапешт на годину на площі прогулянка і повертались додому вже. Кордон пройшли за 2 години і у Львові були в 01.30 ночі. Деякі туристи успіли на свої потяги, а ми Переночували в Хостелі заброньованому і вранці в 11.00 поїхали на потязі до Запоріжжя.

Готелі були хороші, чисті. Сніданки в Будапешті більше сподобалсь. Були сосиски, омлет, овочі та фрукти, нарізка з сиру та ковбаси. Круосани, йогурт. В Італії невеликий асортимент на сніданок. Але ж вистачало.

Наш рейс автобуса 19.05.24 /686 водії були чемні, ввічливі, завантажували наші чемодани, в салоні було чисто, без сміття. Під час руху автобусу виконували свої обов'язки професійно. Вчасно робили зупинки на санітарних зонах.

Більш за все сподобався отель в Римі. Білосніжний вид, з басейном із великою територією зелених насаджень. Де ми зробили шикарні фото.

На протязі всього туру нас супроводжувала гід Оленка Грибачова. Це прекрасна дівчина. Вона дуже чемно до всіх ставилась. Така молода а вже має великий досвід і впевненість у своїй сраві. Ми всі дорослі люди, а на цей період були, як малі діти, де вона нам давала рекомендації, в тій, чи іншій ситуації. І ми їй за були дуже вдячні. Вона розпланувала тур так, що ми майже всю програму туру побачили. Все залежить від часу, тому туристам бажаю слухати свого гіда і тоді ви побачите більше. А Оленці бажаю успіхів, досягнення своїх мрій. Ми дуже вдячні за вашу відданість своїй справі, дякуэмо, що саме ви були з нами. Хай щастить. Всім миру. Дуже рекомендую цей тур. І я вважаю, що 7 днів достатньо для того щоб все побачити і насолодитися незабутніми краєвидами цього туру.

Реклама
Отзывы о других турах