Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

7 днів без тривог і сирен

"З ніг на голову!"

Відгук туриста Аккорд тур Family (Житомир) на тур
Поїздка: 22 травня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Романтичний Париж!  Страсбург, Кольмар, Нюрнберг

За 2 роки вперше за кордоном. З "Аккордом "здила раніше і про безпечність перебування за кордоном під опікою цієї команди знайома. Довірилась і на цей раз.

Все було сплановано. Фемелі тур мав відбутися саме 23 травня як подарунок мамі на день народження. Вивчили маршрут, перечитали про усі визначні місця, склали плани, а головне придбали квітки і замовили тур....

Все пішло шкереберть за 2 дні.. Вдячна Тетяні менеджеру, що терпимо віднеслися до силу-силену дзвінків в яких ми поспіхом усе змінювали, запропонувала нам альтернативу, яку ми геть не хотіли на початкуІ

ТУР ВіДБУВСЯ! Ми поїхали наосліп. Одне, що знали про Париж - це Мулен Руш. Одже, квітки придбали за 2дні до туру на букінгу.. і це нас врятувало. В турі, туристам, які хотіли придбати квітки було відмовлено, розкуплено усе. А от враження були неймовірними!!!

Це шоу яке обов'язково треба відвідати! Це шалений феєрверк емоцій, театр краси та екстріму. Це кабаре - найкраще у світі!!!

І головне, не переживайте за трансфер у пізній час. Це безпечно, зручно і не дорого. Про допомогу ми звернулися до керівника групи пані Квіти. BOLT закачали, маршрути отримали і вайбер супровід був постійним. Шоу закінчується близько часу ночі (початок О 22 45), ми були на відстані 50ки від Парижу, а дісталися за 17 евро з чемним таксистом за 40 хвилин. Відвідайте, обов'язково, не пожалієте!

На початку подорожі, ми їхали без очікувань, бо не дуже хотілося у Францію, а Німеччину взагалі не долюблювали...

Зміни почалися вже на початку... Наша Квіта, так захопливо нам презентувала ті мандрівки, так смачно описала ті екскурсії, що нам захотілося побачити усе! Які ми вдячні Квіточці, що ми побачили усе те!

Друзі, такої Франції я точно не знала, такі ексклюзивні місця потрібно відвідувати ще іще... і А узбережжя Атлантичного океану, щасливі лелека Кальмару то любофф!!!

Змінила я думку і про Німеччину. Вона потребує окремого повернення, це дуже ексклюзивно! Краса Нюрбергу та Гейдеденбергу не піддається опису, то треба бачити.

Дякую, Квіта, ви були праві, ми ще зустрінемось. І, особливо б було приємно якщо б керівником нашої групи були саме Ви! Усе чітко, усі слухняні, налаштовано як швейцарський годинник.!

І, звичайно, нам круто повезло з водіями Володимиром і Евгенієм.

То віртуози парковок. Заїдуть туди де не кожна машина заїде.

З ними безпечно, вони завжди вчасно і дуже привітні.

Дякуємо за сервіс!

Аккордичі, ви найкращі...!

Ще не доїхали додому, а вже мріємо про наступні подорожі)

Реклама
Відгуки про інші тури