Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мама пообіцяла- мама здійснила!

"Пообіцяла доньці тур в Діснейленд в 14 років, але два роки корони, два роки війни і їй 18! І вона мені каже: « Що мама ВСЬО, мені 18, а дитинство ми не завершили». А мама: « Ні доня не все , з Аккорд туром всі мрії здійснюються»."

Відгук туриста Аккорд тур Світлана (Буча) на тур
ще
3
фото
Поїздка: 22 травня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Романтичний Париж!  Страсбург, Кольмар, Нюрнберг

Дуже вдячна Аккорд туру за оперативну організацію бронювання та рекомендований менеджером Ростиславом тур «Романтичний Париж».

Нарешті настав цей день і ми у Львові, нас зустріла приємна гід Квітослава, а ще більше здивування було коли наші валізи допоміг завантажити водій, щойно я придивилась це був Володя - водій з минулого туру, його професіоналізм ми згадували не раз, що стало підставою спокою щодо безпеки. Тур був яскравий і вражаючий, Квітослава просто молодець, щодо організації поселення в отелях, планування екскурсій та оперативності вирішення проблем туристів. Що стосується нас, то ми в останній день пакуючи валізи зрозуміли що зловили «ґаву» в минулому готелі і залишили куртку у номері, на що Квітослава зреагувала миттєво звʼязавшись з отелем та гідом наступної групи, яка буде там зупинятись. Думала що везу доньку за враженнями, а зловила їх сама! Париж, Кольмар, Страсбург, Гайдельберг - це просто релакс. А під лазерне шоу та салют в Діснейленді донька плакала від щастя!

Реклама
Відгуки про інші тури