Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Збулася мрія - ми побачили Париж!!!

"Париж і море вражень на березі океану"

Відгук туриста Аккорд тур Надія К (Львів) на тур
Поїздка: 05 травня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Романтичний Париж!  Страсбург, Кольмар, Нюрнберг

  Наша подорож почалася з дуже швидкого перетину кордону. Переїзд до Кракова - і ми знову побачили його затишні вулички, Вавельський Замок і Площу Ринок та красивезні Суконні ряди.

  Після ночівлі приїхали в казковий Нюрнберг, зокрема оглянули кріпосну стіну, фортецю, замок Кайзербург, музей Дюрера, своєрідні німецькі будиночки. Наступне місто - Гайдельберг, розташований на березі ріки Наккар, він справив незабутнє враження від мальовничих провулків, площ, середньовічних церков та зелені лісів.

  Потім нарешті зустріч з Парижем, який зачарував нас своєю величною архітектурою, широкими проспектами, розкішними палацами і парками. Величний Лувр - це окрема сторінка у всій побачені красі! Звичайно, ми також були в захваті, дивлячись на мерехтіння вечірніх вогнів Єйфелевої вежі!  

  Наступною була захоплююча поїздка в Нормандію. Побачили столицю Нормандії – старовинне місто Руан, красивий  Руанський собор, пройшли по історичних місцях, пов'язаних з історією Жанни Д'Арк.

  Переїзд - і ми в курортному містечку Етрета на березі Атлантичного океану. Чарівний казковий пейзаж на березі, оточеному скелястими арками, справив незабутнє враження. Було досить вільного часу, щоб посидіти на узбережжі і пройтись по містечку.   Однак, є і неприємні моменти. Під час екскурсії в Нормандію з Анастасією (керівник об'єднаної групи) ми не відвідали місто Трувіль. Крім того, на сайті Акорду в цій екскурсії було заявлено місто Онфлер, а в паперовій формі, яку нам роздали, його чомусь замінили на Трувіль. В результаті не були ні в Онфлері, ні в Трувілі, на жаль. Пояснення про святкові дні в країні не витримують жодної критики, адже ніяких слідів святкування в Етреті ми не побачили, бо очевидно вони якщо і були, то вже минули. Незрозуміла позиція Акорду в даній ситуації. Зменшили кількість об'єктів - зменшуйте ціну екскурсії.

  Місто Кольмар - це справжнє диво або музей під відкритим небом. Раніше не уявляла собі, що побачу стільки красивих фахверкових будиночків, вузьких провулків, розташованих у кварталі "Мала Венеція". Враження від цього міста неймовірні!. Також сподобався Страсбург, він більший за масштабами, але затишний, тут побачили Собор Нотр-Дам з красивою площею, середньовічні будинки, мостики і канали. Завершила нашу подорож прекрасна Прага!

  Супроводжувала групу керівник Валерія, якій велика подяка за компетентність і терпіння. Вона невтомно роз'яснювала всі питання, що виникали в групи, заряджала енергією, хорошим настроєм і оптимізмом. Водії Назар і Роман - висококласні професіонали своєї справи, їм також подяка за безпечну і приємну подорож.

 

 

Інші відгуки Надія К

Реклама
Відгуки про інші тури