Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Париж 4 дні

"Все відбувалося дуже швидко. Франкфурта не бачили. І доречі, чому я не можу відредагувати сам Відгук?!"

Відгук туриста Аккорд тур Irina Kievskaya (КИЇВ) на тур
Поїздка: 14 травня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Французький Каприз   4 дні в Парижі + Нормандія, долина Луари, Мон-Сен-Мішель!

Почну з самого початку!

Напередодні тура мені подзвонила Ольга, ass="hiddenGrammarError" onkeypress="UK_ADJ_NOUN_INFLECTION_AGREEMENT---#---undefined---#---Потенційна помилка: прикметник не узгоджений з

іменником: "наша": [ж. р.: називний, кличний] і

"гід": [ч. р.: називний]---#---Напередодні тура мені подзвонила Ольга, наша гід в турі. ---#---наш гід---#---наша гід">наша гід в турі. Чудово поспілкувалися, вона проінформувала мене, відповіла на всі запитання. Одразу ж склалося враження що з нами в подорожі буде чудовий та уважний гід.

Зібралися на Двірцевій у Львові і вирушили в тур. Оля не мовчала. Всю дорогу щось розповідала. Ми були втомлені після переїзду до Львова, але настрій був піднесений.

На кордон витратили десь години чотири і більшістю групи вирішили не їхати на екскурсію до Вроцлава, а одразу до готелю, щоб наступного дня вирушити у подорож раніше. Оля запропонувала замість Вроцлава подивитися наприкінці туру Краків, більшість групи була згодна, як і ми, тим паче що Вроцлав ми бачили в попередньому турі (Португалія, полуниця і портвейн), і знали що, якщо поїдемо до Вроцлава на екскурсію, то в Легніці у готелі будемо не раніше 2-ї години ночі.

Ночували в Польщі в готелі Адмірал,. На мій скромний розсуд - це один з найкращих готелів в турі. Як на приклад ночівліlass="hiddenGrammarError" onkeypress="comma_yak_tak---#---1---#---У звороті «як... так (і)» перед «так» ставиться

кома---#---Як на приклад ночівлі так і різноманітності сніданку. ---#---, так---#--- так"> так і різноманітності сніданку.

Далі була Німеччина. Подивилися Вюрцбург, де лишилася частина групи, ми поїхали до Ротенбургу. Вже темнішало, все було зачинено, лише на центральній площі в них було свято, тут ми повечеряли в місцевому кафе свиними кульками - 1 порція (вистачить на двох дорослих людей) + пиво =19 euro.

Ночували в готелі в Німеччині (Людвігсгафен-на-рейні). 16 поверхів. Приїхали десь опівночі. Індустріальне містечко. Нормальний готельчик, добрий сніданок.

Парижська програма туру перекрутилася "догори дригом". Не набралася група по замкам Луари, не потрапили до Лувру, Версаль пробігли галопом, як і всі екскурсії загалом.

Із-за того що семеро людей поїхали до Діснейленду, вся група (нас було 43 загалом) повернулася до готелю о першій годині ночі, не бажаючим чекати цих сімох запропоновано було добиратися самостійно. Хто поїхав на метро, - чекали на електричку ще півтори години. Ми скооперувалися з іншою парою туристів і взяли таксі. Їхвли десь 50 хвилин. Будьте готові що кінцевий тариф буде значно відрізнятися від початкового в+.

Мотельчик в якому ми проживали запам'ятався скудними сніданками. Не було ніяких овочів, салатів і навіть традиційних яєць ні в якому вигляді. Окріп для чаю потрібно було бігати просити на кухню. Навіть графіну простої води вони не поставили. Все швидко і постійно закінчувалося, робітниці взагалі перекидала млинці з одного рідному на інший голими руками!!! Був перемацаний кожний млинець. Думаю вона так робилиа зі всіма продуктами взагалі. Може руки в неї і були чисті, але неприємно таке бачити 

Далі був Нюрнберг, Прага та Краків.  

Готель у Празі був чистенький - ніяких нарікань і тут з цього приводу, бідненький сніданок, але все одно кращий ніж під Парижем в Ла Веррьері.

Завдяки тому що більшістю голосів туристів (визначеним демократичним голосуванням на борту автобуса), що в Кракові, група відмовилася від вільного часу, ми приїхали на кордон перші з автобусів і дуже швидко. Вже мріяли про швидкий перехід кордону. Але не так склалося як гадалося.  

Ще на початку туру наш гід Оля мала конфлікт з туристами з приводу розселення в готелі. Трьох незнайомих людей заселили в один номер, хоча вони сплачували за проживання в двомісному номері. Конфлікт не був вирішений і затягнувся. В автобусі повисла гнітюча атмосфера. Не знаю хто там був винний насправді, але гід не мала погрожувати висадити туриста на трасі, де ще десь і щоб людина далі добиралася самостійно. Ольга замкнулася в собі, нічого не розповідала по туру і яка програма на цей день, тож до Парижу ми виїжджали у гнітючій тиші. В Парижі Ольгу Ефимець замінила інший гід - Юля. Чудова світла дівчина, яка трохи розбавила атмосферу.

Отож на кордоні у поляків виникли питання - з групою в'їжджала одна людина, виїжджає інша. Всі документи були надані, але поляки вирішили присікатися. І тут виясняється, що в'їхало 2 водія, а виїжджає лише один. Наш славний водій Роберт лишився у Польщі. Коротше, Аккоду впаяли штраф, нас протримали на кордоні більше 4-х годин, туристи (як і ми) спізнилися на свої потяги додому, втратили гроші за заброньовані готелі.  

У Львові ми були десь о 4-й ранку, чудом взяли білети назад до Києва.

Отака вийшла подорож - знову все галопом, знову не можна нормально поїсти. Знову більше в дорозі ніж по екскурсіям.  

P. S А тепер хочу сказати про брудний автобус, який не бачив пилососу взагалі, і вже брудний приїхав за нами. І про шановних водіїв, які не спромоглися мити лобове скло автобуса. І на ньому розбиралися і прикам'яніли до нього всі комахи Європи.  

Шановні водії! Чи вам було приємно дивитися у таке брудне скло на протязі всієї дороги?! В попередньому турі наші водії кожен день зранку мили шваброю лобове скло автобуса. І взагалі в салоні підтримувалась чистота.
Реклама
Відгуки про інші тури