Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Найкращий girlsss відпочинок за все життя

"Ми приїхали дуже втомлені, але коли побачили автобус та жіночку Віру, яка нас супроводжує, одразу піднявся настрій !!!"

Відгук туриста Аккорд тур Alina (Одеса) на тур
Поїздка: 15 травня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Мріючи про нього: Амстердам, Брюссель, Париж, Люксембург, Прага і Берлін!

Подорожувати з "Accord tour" - це справжня насолода для всіх подорожників. Вражаючі пейзажі та неперевершена атмосфера роблять цей тур незабутнім. Ми їхали дівчатами, та це було дуже весело. Окремий лайк водіям які дуже прикольні та можна з ними посміятися. Ще лайк за фільми які теж можна подивитись в автобусі.

Один з найкращих людей цієї подорожі - наша чудова гід, Віра. Вона не лише знає про кожне місто, але й вміє зробити кожен день нашого туру особливим. Її енергія та відданість створюють атмосферу дружби, комфорту та пригод.

Ми мали можливість відвідати найзнаменитіші місця Європи, де кожен екскурсовод проводив дуже цікаві та інформативні екскурсії.

Атмосфера на турі "Accord Tour" допомагає забути про буденність і погрузитися в світ пригод та відкриттів. Це був тур, який залишить в нашій пам'яті надовго, завдяки не лише красі місць, але і неперевершеному досвіду, який нам надавала команда "Accord Tour".
Реклама
Відгуки про інші тури