Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Найгірший відпочинок!!!

"Готуйтесь до того, що це буде найгірша ваша подорож!!!"

Відгук туриста Аккорд тур Марина (Харків) на тур
Поїздка: 13 травня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 «

Відгук на тур Скажемо «чііііз» в Італії: 3 дні в Римі + Неаполь, Флоренція і Венеція

Ніяких «без нічних переїздів» навіть не чекайте! В перший день в готель ми приїхали в 7 ранку!!!! Виселення в 12 та чотири чи п’ять годин висушені були «тинятися» по деревні, десь в Угорщині, тому що автобус ВІДПОЧИВАЄ 9 годин!! В Трієст ми приїхали пізно ввечері, у нас було всього дві години побачити темний город!! Тож в готель ми знову приїхали в ночі!! Теж саме і Флоренція, на яку у нас було всього 2 години! Забудьте про їжу і все інше, вас навіть попереджувати не будуть що повечеряти вам ніде! Бо зупинки на заправках без їжі! Будете голодні та холодні, або навпаки в духоті! Бо автобус завжди на сонці, кондиціонер працює жахливо! Водії хами! Багаж у автобус всі дівчата пхали самі! Керівник групи робить вигляд що це все ок) і завжди повторює що це не її провина, а туроператорів!

Готелі жахливі, грязні! Два рази сходивши на сніданок поняли що тратити час на ці жахливі перекуси і каву-наче воду це безглуздя! Можна дуже довго писати про весь жах що відбувається в турі! Всі відгуки це мабудь пишуть собі самі, бо вся група кричала що це жах жах жах!! Екскурсії з неробочими аудіо-гідами! Ходити товпою по 50 людей, ну це взагалі просто відстій!

Все, що було хороше в турі, це той час, який ми проводили без групи, керівника і т. д!! Коли ми могли вкусно поїсти у ресторанах, погуляти та пошопитись!

Реклама
Відгуки про інші тури