Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Моя перша подорож за кордон

"Все чудово,повне перезавантаження"

Відгук туриста Аккорд тур Виктория (Олександрія) на тур
Поїздка: 14 травня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Душевний Вікенд  Краків, Прага, Відень, Будапешт + Егер

В турі ми відпочивали з донькою, і це була перша поїздка за кордон. Запитом було, щоб поїздка була дні на 3-4 і бюджетною по коштам. Наш запит був повністю задовільнений, тому що за 4 дні ми побачили 4 різних країни та 4 найгарніших міста Європи, всі зі своїм колоритом, самобутність, але надзвичайно гарні, в яких вирує мирне життя, якого нам так не вистачає в Україні.

Дуже добре, що подорож була без нічних переїздів, відпочивали ми в дуже гарних готелях зі всіма зручностями. В вартість подорожі входили сніданки, які були дуже смачними. Організація подорожі на найкращому рівні, все злагоджено, оперативно і дуже організовано. Вдячність велика нашим водіям та екскурсоводам, які працювали в містах. Окрема подяка керівнику нашої групи Аліні️. Ця тендітна дівчина весь час тримала все під контролем, швидко вирішувала всі питання, розповідала дуже багато цікавого при переїздах із країни в країну. Група наша достатньо велика, тому це досить складно, тому Аліна найкраща, дякуємо їй.

Не зважаючи, що заморилися трошки на зворотньому шляху, тому що дорога та перетин кордону займає багатенько часу, ми залишилися емоційно дуже наповненими, отримали повне перезавантаження. Дякуємо за цікаву подорож, і рекомендуємо цей тур!!!
Реклама
Відгуки про інші тури