Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Ми з сином в захваті від подорожі!

"Це перший досвід автобусного туру. Все пройшло чудово! Емоції неймовірні! За такий короткий термін ми побачили Краків, Дрезден, Саксонську Швейцарію, Париж, Люксембург, Франкфурт-на-Майні та Прагу."

Відгук туриста Аккорд тур Наталя (Харків) на тур
ще
7
фото
Поїздка: 04 травня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Любов і голуби… Париж, Франкфурт, Дрезден і Прага!!!

Наш тур тривав з 04.05.2024р. по 09.05.2024р. Це перший досвід автобусного туру. Все пройшло чудово! Емоції неймовірні! За такий короткий термін ми побачили Краків, Дрезден, Саксонську Швейцарію, Париж, Люксембург, Франкфурт-на-Майні та Прагу.

Особливий респект водіям: Івану та Юрію! Все чітко, швидко, акуратно! Автобус чистий, з кондиціонуванням та розетками для заряджання смартфонів, досить зручний, але малувато місця ногам для високих людей. Треба це врахувати наступного разу. Або брати 2 місця на одного, або позаду.

Гідом нашої групи була Христина Гаврилів-чудова дівчина! Зателефонувала за добу перед виїздом, уточнила всі деталі. Можна було поспілкуватися та задати якісь хвилюючі питання. Вона допомагала, радила та вирішувала всі питання, що виникали.

Якісь форс-мажори були по часу, по переїздам: перетин кордону (не залежить від гіда та водіїв), ремонт доріг на шляху, "тянучки" та "пробки" на дорогах, перекриття доріг в Парижі у зв'язку з приїздом світового лідера... але це все зрозуміло, і ви маєте бути готові до всього. Головне - позитивний настрій!

Готелі, в яких ми зупинялися, були досить пристойними. Сніданки, в кожному з них, були різними, але достатніми.

З погодою нам пощастило! В Дрездені тільки трохи накрапав дощик, а в інших містах - було чудово!

Шкода, що в Парижі ми не потрапили до Лувру, у вівторок там вихідний (майте на увазі при плануванні туру) та до Версалю (не зібралася екскурсійна група). Але, все одно, Париж подарував масу шалених емоцій!

Екскурсоводи всюди були цікавими. Особливо сподобались в Дрездені та Саксонській Швейцарії, а також в Парижі.

Час промайнув дуже швидко, ми вдома, але ці спогади (більше 4000 фото та безліч відео) залишаться з нами назавжди!

Подорожуйте, відкривайте для себе світ, плануйте, відпочивайте, відволікайтесь від буденності - це того варто!

Аккорд-тур, до зустрічі!
Реклама
Відгуки про інші тури