Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій найгірший відпочинок з дитиною

"Не рекомендую їхати в цей тур, а особливо з дитиною! Бо по факту там не 1, а 2 нічних переїзда, а ще вас чекають 2 дні заселення о 12 годині ночі, некомфортабельні автобуси, старі номери з клопами, прибуття до Львову з запізненням на 13 годин!"

Відгук туриста Аккорд тур NikNatali (КИЇВ) на тур
Поїздка: 07 травня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Солодкий круасан - Париж

Я була у подорожі з донькою і коли підбирала тур озвучувала менеджеру чітки умови для підбору. Наголошувала на те, що мені потрібен розмірений тур так як їду з дитиною, важливо щоб це був тур без нічних переїздів, з нормальними умовами і щоб ми обовʼязково повернулись у Київ 12 числа вдень. Менеджер порадила обрати цей тур так як в ньому кращій набір, я погодилась на 1 нічний переїзд, але по факту отримала:

шалений графік подорожі - ми бігали галопом за екскурсоводами, які часто навіть не давали часу нормально зробити фото! Всі дні ми заселялись дуже пізно в готелі - перший день о 9-10 вечора, а два наступні дні близько 12 ночі! тобто спати лягали десь вже о 1 годині ночі (це явно не тур для дитини!)

Жахливі умови для ночівлі - у другому готелі було все настільки старе і задбане, що в номері побачили клопа! На що гід спокійно сказала, що це ж не постільний клоп, можна не переживати. Але я настояна щоб нас переселили. Дитина плакала пів ночі і боялась спати, а на наступний день почала чесатись! Інтернету у 2х готелях у нас не було, він не ловив у наших номерах.

Сніданки жахливі, вибір дуже скудний, все розбиралось дуже швидко. Якщо в день були екскурсії, то ми залишались зовсім без нормальної їжі! Я не рахую перекуси на заправкам по шаленим грошам, бо це не нормальний обід і вечеря. Керівник групи навіть не могла спланувати і завозити групу у супермаркети. Бо одразу після екскурсії їхали в готель вночі і вже нічого не працювало. А дітей нормально годували тільки о 6-8 ранку! Це не норм зовсім!

Автобуси не комфортні, сидіння жорсткі, було дуже холодно вночі. Коли були нічні переїзди мені доводилося декілька разів звертатись до водіїв щоб щось зробили, бо зверху шалено було холодним повітрям.

Керівник туру - зовсім непрофесійна дівчина, яка не могла нормально організувати групу. Вона бажала вперед нікого не чекаючи (щоча з нами були літні люди і діти), потім всі нервували і потрібно було шукати один одного. Коли в мене в автобусі дитина дуже впала і забилась, керівник навіть не підійшла жодного разу і не запитала як дитина і чи потрібна якась допомога. По Чехії вважаю, що потрібно було попередити заздалегідь, що там євро майже не приймають щоб всі інші могли це спланувати (бо в мене наприклад залишились євро, а на картці майже ні і так не тільки в мене)

Перелік екскурсій не відповідає дійсності - більшість екскурсій нам вже сказали у автобусі керівник, що їх не буде без пояснень. Щоча деякі туристи їхали в тур саме через них. Я попросила в перший день допомогти мені з придбанням квитків до Діснейленду, на що отримала відповідь щоб самостійно купила на сайті, хоча у вас всюди зазначено, що надаєте допомогу у придбанні квитків. І поки я намагалась самостійно розібратись квиткі всі закінчилися! Якщо ваші працівники знають який є реальний ажіотаж до Діснею, то чому не питають про нього одразу при покупці туру і не допомагають з квитками. Бо це не звичайна екскурсія з гідом, у якого не має обмежень по кількості людей. В результаті ми брали тур через Дісней, на який не змогли потрапити, бо допомоги нормальної не отримали.

У всіх документах було зазначено день повернення до Львову 11.05 (пізнє повернення тк точного часу по кордону не має), АЛЕ! Ми приїхали на кордон тільки о 6 ранку по Польші (по Україні це вже 7 ранку!). В мене прогоріли 2 рази квитки на потяг (бо перші брала на 2:35 з запасом і другі вже на 12 дня! І ми і на останній не встигли).

Тобто по факту в нас був не 1 нічний переїзд, а повних 2! Плюс ще заселення о 12 годині ночі це також не нормально. Про це повинен був попередити мене менеджер, знаючі мої побажання перед покупкою туру. А цього зробленого не було. Я б якби це знала не обрала б ніколи такий виснажливий тур ні для себе ні для дитини.

Прошу керівництво ТзОВ "Аккорд-тур" розібратися у всій цій ситуації. Вважаю дії менеджера з продажу непрофесійними, так як нам не була надана спочатку повна інформація по туру і запропонований тур зовсім не відповідав моїм побажанням. Керівник туру також не має потрібних організаційних навичок і навіть просто прояви турботи про групу, яка з нею іде.

Через всі ці описані вище моменти ми залишились зовсім не задоволеними від туру, нікому не буду рекомендувати вас і вимагаю на компенсацію коштів, які я втратила на поверненні двічі квитків через нездатність ваших менеджерів нормально організувати тур і притримуватись графіку (бо як можна було зазначити повернення 11.05 вночі, коли ми тілько до кордону з Польщею приїхали 12.05 о 6 ранку??)
Реклама
Відгуки про інші тури