Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Північна Швейцарія

"Ми з дружиною перший раз подорожували з компанією "Аккорд-тур"."

Відгук туриста Аккорд тур Алекс (КИЇВ) на тур
Поїздка: 09 вересня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Північний Форсаж + Фіорди

Ми з дружиною перший раз подорожували з компанією "Аккорд-тур".

Весною 2020 року ми купили тур: Шість столиць. Бурштинові столиці Балтії і Скандинавії. Рига, Таллінн, Стокгольм, Осло, Копенгаген + Берлін! З виїздом з Києва. Через ковід тур не відбувся. Путівки заморозили. В червні 2023 року з’ясувалось, що компанія "Аккорд-тур" працює та проводить автобусні тури. Також є наш тур, який був до карантину! Ми доплати різницю (210 $) і мали виїхати зі Львова 22.08.2023. Ми вже «сиділи на речах», коли нам повідомили, що тур не набирається, а відбудеться через тиждень - 29.08.2023. Знов «сидимо на речах»...

Приходить лист: Даним листом повідомляємо, що заброньований Вами тур переноситься. Рекомендуємо обрати іншу дату виїзду в цей тур. Просимо додатково звернути увагу на такі варіанти: 1) Тур: 29.08 (06:30) - 07.09 Літня відпустка під іспанськими вітрилами. Відпочинок на морі, 10 днів. 2) 09.09 (08:10) - 15.09 Північний Форсаж + Фіорди, 7 днів. Та інші...

Ми відповіли: Шановні колеги, наш тур взагалі колись відбудеться??? У Вас зовсім не набираються групи? Нам інший варіант не потрібен. Ви казали про гарний набір на 22.08, дочекались поки ми доплатили і за 2 дні до виїзду з’ясувалося, що тур не відбудеться, зараз точно така ж ситуація! Ми 2 роки чекаємо на поїздку, ми доплачуємо не малу суму, то будьте чесними і пишіть як є, а не за пару днів до виїзду, що тур не відбудеться. На яку дату РЕАЛЬНО набирається група???

Пробуємо на 13 вересня... Відповідь: Добрий день! Тур не набирається не за нашої вини. Туристи анульовуються, через це тур переноситься. В листі ми вам вказали варіанти зі схожими турами на найближчі дати...

На наше запитання: Чи є варіант повернення коштів? Нам відповіли, що відбудеться тільки тур 09.09 (08:10) - 15.09 Північний Форсаж + Фіорди, 7 днів. Якщо ми не поїдемо, то кошти не повернуть... І ми поїхали.

Дружині одразу сподобалось, що в турі не буде великих міст, а будуть фіорди і природа. Враження від поїздки дуже приємні. Красу Норвегії можна порівняти з красою Швейцарії – теж гори, водоспади, ліси, озера та ще й фіорди. Також, нам дуже пощастило з погодою (група з наступного туру попала під сніг). Нам дістався новий чудовий паром (StenaLine), на якому у всіх пасажирів було вікно в каюті! Всі готелі (Hotel Arkadia Royal - Варшава, Best Western Hotel, Westland Нotel та AS Thorbjørnrud Hotel – Норвегія) були затишними, комфортними, чистими і дуже приємними.

До недоліків туру можна віднести дуже великі переїзди та занадто ранні підйоми. Бажано було б збільшити тур ще на один день.

Дуже дякуємо нашому керівнику - Марії Максимович за організацію та професіональне проведення поїздки, також нашим водіям Василю та Сергію, які везли групу 4170 км!

Дякуємо, "Аккорд-туру", за чудову поїздку!
Реклама
Відгуки про інші тури