Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

День Народження у Парижі

"Дякуємо Компанії Аккорд-тур за ретельно сплановану подорож"

Відгук туриста Аккорд тур IrinaBi (КИЇВ) на тур
Поїздка: 20 квітня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Закохані в Париж + Страсбург...

   Ця подорож це незабутні враження, гарно спланована поїздка, неймовірне психологічне перезавантаження. Подорожуємо с Аккорд-тур вже багато років. Кожна поїздка ретельно спланована, проходить у комфортабельних умовах, у супроводі професійних Водіїв та Гіда. У кожному турі неймовірно цікаві екскурсії, багатогранність Екскурсоводів вражає, кожне місто запам'ятовується назавжди.

   Дякуємо Компанії Аккорд-тур за можливість побачити багато країн. Окрема подяка керівниці групи Олені Коровицький за бездоганну організацію, пунктуальність та чуйність, кожна її порада була влучна та залишила у нас приємні відчуття і спогади. Дякуємо Водіям за професіоналізм та приємну беспечну подорож.

   Зрозуміло, що виникали якісь неприємні ситуаціі такі як тривалий перетин кордону, погодні умови, пробки на дорогах через які збивався графік поїздки. Всі питання вирішувалися оперативно, найкращим чином, при змінах у запланованих подіях надавалися всі пояснення. Було прикро дивитись як деякі туристи звинувачували всіх навколо, псували настрій, заважали працювати Гіду і Водіям. Моя порада цим Туристам уважно ознайомлюватися з програмами турів і без причин не міняти свої плани стосовно екскурсій. Брати у подорож тільки позитивний настрій.

   Наша подорож була цікавою і приємною. Я отримала чудові враження, відвідала безліч гарних, вражаючих місць, побачила багатогранність світу. Дякую)
Реклама
Відгуки про інші тури