Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій перший тривалий тур

"Я їхала в тур з дитиною, наша ціль - Діснейленд. На щастя, він відбувся. Тур був дуже насичений екскурсіями, захоплюючий, багато побачили і дізналися. Та він досить виснажуючий - любителям спокійного відпочинку сюди їхати не варто "

Відгук туриста Аккорд тур РомСвіт (Івано-Франківськ) на тур
Поїздка: 20 квітня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Закохані в Париж + Страсбург...

Тут місце для тих, хто хоче дешево і сердито побувати в багатьох країнах і містах, побачити багато нового. Нажаль, багато людей в нашому автобусі були не готові до такого відпочинку: їм хотілося більшого комфорту, щоб керівник групи бігала навколо кожного як особистий раб. Діти цілу дорогу їли чіпси і пили води і, щогодини просили туалетів. Через те, що не назбирувалася відповідна кількість людей на екскурсії і їх відміняли - звинувачували керівника групи, при заміні дешевшої екскурсії, яка не відбулася, на дорожчу - відмовлялися доплачувати, туристичний збір в готелі відмовлялися платити, платні туалети по дорозі людей страшенно дивували… в мене склалося враження, що цим людям на екскурсії не було взагалі цікаво, вони тільки гризли керівника групи по фінансових питаннях і відсутності лакшері умов, заважаючи решті слухати гіда. В нашій групі тим хто їхав за новими враженнями сподобалось все, ні погода, ні злісні сусіди нам не завадили, а ті, хто їхав сваритися і псувати настрій оточуючим - явно поїздкою не задоволені.

Дякую керівнику групи, п. Олені, за терпіння і бажаю їй поменше таких груп, як наша)))

Організаторам туру я би порадила розділити на різні тури великі екскурсії, такі як Нормандія, Версаль, Діснейленд, бо, у нашому випадку, той хто планував потрапити в Нормандію залишився дуже розчарованим. Таким чином негативу і конфліктів в групах було би значно менше, бо всі би знали, куди точно їдуть.
Реклама
Відгуки про інші тури