Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Якщо Ви хочете побачити дуже багато за короткий час і помірні кошти - цей тур для Вас

"Мандрівники люблять новації - цей тур саме такий. Звісно, неймовірні Аьпи є такими дуже давно, але в цьому турі є можливість побачити їх з різних точок, і якщо не детально роздивитись, то закохатись, раз і назавжди, Ви точно встигните."

Відгук туриста Аккорд тур Татьяна (Харків) на тур
ще
36
фото
Поїздка: 22 квітня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Відпочинок на висоті - Швейцарія Цюріх, Берн, Люцерн + острів Майнау

Це поїздка для мобільних і допитливих. Досить тривалі переїзди вдало розбивалися зупинками та дуже цікавих локаціях. Побачили багато чудових міст та містечок, незрівнянних краєвидів. Встигли прослухати безліч екскурсій, подивитися купу цікавих фільмів, мали можливість скуштувати національні наїдки і напої країн, якими мандрували, купити сувеніри і подарунки, трохи прогулятися самостійно. Часу на відпочинок не багато, ночівлі майже завжди були в іншому місці - ну то для кого недолік, для кого ні.

Стосовно побутових умов: автобус нормальної комфортності, сніданки - нормальні, готелі - цілком прийнятні для швидкої переночівлі, АЛЕ, ДІВЧАТА, БЕРІТЬ ФЕН!!!

Наш керівник групи Аня відпрацювала на всі 100%. Молодчинка. Дуже приємна дівчина, яка дихає своєю роботою.

Дякуємо нашим водіям. Дороги в Європі, звісно, прекрасні, та і на гірських серпантинах ми почувалися в безпеці.

Стосовно роботи компанії. Тут враження неоднозначні. "Відпочинок на висоті" - не той тур, в який планували поїхати. Про те, що наш тур не відбудеться нас попередили за 3 дні до його початку, якось так не дуже красиво вийшло. Претензій до менеджера Тетяни Блонської не маємо, оскільки розуміємо, що така політика Аккорду.

В цілому, туром задоволені: отримали неймовірні враження, заряд позитиву. Дякуємо всім, хто долучився до його здійснення. Погане забудеться, добре залишиться з нами.

Інші відгуки Татьяна

Реклама
Відгуки про інші тури