Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

20 квітня

"програма супер, супровід жах"

Відгук туриста Аккорд тур ljalchyk (Львів) на тур
Поїздка: 20 квітня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Квітень 2024
Голосов 0 «

Відгук на тур Закохані в Париж + Страсбург...

Тур "Закохані в Париж + Страсбург"

Програма цікава і насичена: Краків, Франкфурт, Париж, Страсбург, Кольмар і Прага.

Краків ми не побачили по вині гіда. Після перетину кордону, вона сказала, що ми не встигаємо на ранкову екскурсію в Франкфурт.

в результаті ми прибули у Франкфурт о 4 ранку, поруч ні туалетів, ні геолокації для їх відвідування нам не надали. Ранкові процедури, ми робили поруч з автобусом в кущах, єдине що водії пішли нам на зустріч і відкрили туалет в автобусі.

Аудіогід працював погано, ми нічого не чули, супроводжуючий гід єдине що сказала, "що ви від мене хочете", злилась що ми не чуємо нічого з того що нам розповідає екскурсовод в Франкфурті.

Різноманіттям і програмою тур сподобався, але такого жахливого гіда, я ще не бачила.

Людина абсолютно не вміє комунікувати з іншими людьми, не надавала жодної інформації в турі, ні про санітарні зупинки, особливо вночі (ми про це здогадувались самі, питали самостійно і повідомляли сусідам), ні про те скільки їхати, сказавши що туристи цього не повинні знати. Лише після того, як виникли конфлікти, вона почала скидати інформацію в чат, але інформації в автобусі і надалі не надавала. Ігнорувала туристів, ховалася в автобусі від нас, щоб не відповідати на питання. Ігнорувала. Скасували екскурсію в Нормандія, вона нас не повідомила про це. Хоча з нашого автобуса було 15 людей і вона зібрала з нас на неї гроші. А деякі туристи їхали заради цієї екскурсії. Про відміну ми дізнались випадково від інших туристів, ввечері, напередодні екскурсії. Причину відміни - нам не повідомила. Проігнорувала питання і впродовж години не вийшла до нас з автобуса, ми її чекали на рецепції в готелі, а вона сиділа в автобусі, лише для того щоб не давати відповідь на наші питання. Відповіді чому саме не відбулася ця екскурсія ми так і не знаємо досі.

Сказала що ми жахливі туристи, таких поганих туристів у неї ще не було і що ці люди - токсичні. Прозвучала фраза " з цими жабами я навіть а один туалет заходити не хочу".

Сказала що ми самі у всьому винні.

Мікрофоном в автобусі вона не користувалась і я, яка сиділа позаду нічого не чула, взагалі, постійно перепитувала в дівчат що сиділи попереду.

Коли вночі моя сусідка пішла в туалет і ще не повернулась, а автобус рушив з місця, я сказала що ще не всі прийшли, мене проігнорували і тільки коли я почала кричати так що розбудила весь автобус, мені нахамили, і почали кричати що вони лише перепарковуються, а дівчинка, яка виходила з туалету налякалась, що автобус їде без неї.

Супроводжуючий гід Олена Коровицька не вміє комунікувати з людьми, не вміє відповідати на питання туристів, а відповідає лише на свої! Спілкування з нею - то лише стрес, нерви і неприємності, абсолютний непрофесіоналізм.

Я вперше їхала з аккорд туром, і такий супровід - абсолютно неприпустимий. В жодному разі не беріть  турів з цим гідом.
Реклама
Відгуки про інші тури