Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чарівна Венеція та величний Будапешт

"Незабутні враження від відвідування нових місць. Тур був спланований, все встигли, кордон пройшли швидко. Гід Роксолана надавала всю потрібну інформацію, відповідальна людина. Але в нашому випадку щось пішло не так, в один із днів про нас забули"

Відгук туриста Аккорд тур Оксана (КИЇВ) на тур
Поїздка: 26 квітня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Квітень 2024
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Мій Італійський вікенд: Венеція+Верона

Тур Мій італійський вікенд, автобус як для поїздки у відстань 200 км. Зарядок для телефонів немає, вони наче є, але жодна не працює. Є зарядка біля водія! Але мені для роботи потрібен постійний зв'язок, я уточнювала це декілька разів у оргіназаторів туру, мені не давали відповідь. Вночі в автобусі пічка жарила неймовірно, на прохання відключити не реагували. В останній день виїзду спека була неймовірна, дитині стало погано в автобусі. Кондиціонери зламались дуже раптово, як і зарядки для телефонів, провітрювання ніякого немає! Їдемо як худоба в душегубці!  

В вільний день нам було заявлено про збір о 20.00, ми приїхали вчасно. Але після того як я написала керуючій групі, що ми на місці, вона відповіла, що про нас забула і вони будуть пізніше. Ми пішли погодувати дітей у піццерію, хоча не розраховували насці витрати, телефони знову ж таки зарядити немає де. Поки їли, нам керуюча групи написала, що вони заблукали і будуть ще пізніше, замість 20.00 автобус приїхав о 23.00, водіїї ще сказали що ми самі винні

Жахливий автобус, некомпетенція, умови переїзду нелюдські. Автобус навіть не провітрюється. Це я ще не писала про перенесення дати нашого туру і про те, як ми втратили гроші на обміні квитків.  

Більше я з аккорд туром не їзджу 
Тур був добре організований, кордон пройшли швидко, гід Роксолана надавала всю потрібну інформацію, уважна, людяна, але одного дня про нас забули. В вільний день нам було заявлено про збір о 20.00, ми приїхали вчасно. Але після того як я написала керуючій групі, що ми на місці, вона відповіла, що про нас забула і вони будуть пізніше. Ми пішли погодувати дітей у піццерію. Поки їли, нам керуюча групи написала, що вони заблукали і будуть ще пізніше, замість 20.00 автобус приїхав о 23.00, водіїї ще сказали що ми самі винні. Це дуже не приємно, цей час ми могли витратити на прогулянку

Автобус як для поїздки у таку відстань не дуже комфортний Зарядок для телефонів немає, вони наче є, але працювали пару на весь автобус. Є зарядка біля водія! Але мені для роботи потрібен постійний зв'язок, я уточнювала це декілька разів у оргіназаторів туру, мені не давали відповідь. Не критично, бо були павербанки. В останній день виїзду спека була неймовірна, дитині стало погано в автобусі. Кондиціонування в автобусі не було, відкрили один люк, який не дуже спасав.

В цілому тур сподобався, купа неймовірних вражень, спогади про мандрівку забезпечені надовго. Венеція дивовижна, Будапешт вражає. Все встигли, що планували. Але є прикрість, коли про нас забули, ну і автобус міг би бути більш комфортним, все таки подорож дальня.

Подорожуйте! Воно того варте)
Реклама
Відгуки про інші тури