Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Неочікувано вдала подорож

"Тур на п’ятірку, «Аккорду» трійка!"

Відгук туриста Аккорд тур Ірина (Запоріжжя) на тур
Поїздка: 24 березня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Квітень 2024
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Колоритний Істанбул

1. Замовляли тур «Турецька Арабеска» 20.03, з відвідуванням Памуккале і Каппадокії. Його відмінили за 4 дні до виїзду. На заміну дали вибір з трьох турів у Стамбул на протязі місяця. Якщо їде три, навіщо на сайті їх десятки?

2. До аудіогідів дали б/в навушники! Аккорд, ви серйозно???

 

«Колоритний Істанбул» 24.03.2024

ЧАС, ДОРОГА, ГОТЕЛЬ

Виїхали з Чернівців приблизно о 14 годині.

Заселилися в готель Grand Ons у Стамбулі близько 13:30. З розташуванням дуже пощастило - до Галацького мосту і Блакитної мечеті трохи більше 2 км. З ресторану готелю видно Мармурове море.

В останній день виселення з готелю до 10:00. Речі залишили у фойє. Зі Стамбулу виїхали о 14:30, щоб не потрапити у величезні корки.

У Чернівці приїхали об 11:30 (замість 17:00)! За що окрема подяка водіям.

!!! Не думайте, що нічний переїзд Європою має щось спільне з добовим переїздом Румунією і Болгарією. Дорога важка, має безліч поворотів і не найкраще покриття.

КЕРІВНИК ГРУПИ

Олена Голойда дуже уважна, чуйна дівчина, з відмінними організаторськими здібностями. Добре організовувала групу на санітарних зупинках, і завжди вчасно збирала всіх на екскурсії. В перший день Олена повела всіх бажаючих на трамвайну зупинку, щоб допомогти купити і поповнити проїзні карти. Завжди охоче відповідала на запитання туристів.

Олена забезпечила Аккорду великий кредит довіри багатьох туристів з нашого рейсу, які за їхніми ж словами «вже багато разів обіцяли собі не їздити з цією фірмою».

ВОДІЇ

Олег Дмитрович і Дмитро Олегович найкращі! Досвідчені, ввічливі, допомагали з багажем, рекомендували кращі місця для санітарних зупинок, щоб все було швидко, і всім було зручно.

ЕКСКУРСІЇ

На екскурсії збирали у фойє готелю.

З факультативів я відвідувала тільки «Азійський мікс». Все сподобалося. Місцевий екскурсовод розказував цікаві факти, допомагав водіям, давав достатньо часу для фотографування.

СТАМБУЛ

Місто не для тих, хто любить тишу і природу. Населення 17 мільйонів, і це дійсно відчувається. Дуже багато транспорту і людей. З іншого боку дійсно дуже гарне місто з величезною кількістю цікавих туристичних об’єктів. За три доби відвідали лише найвідоміші місця, ще дуже багато залишилося непобаченим. Це не європейські містечка, в багатьох з яких на другий день вже немає чого дивитися.

Інші відгуки Ірина

Реклама
Відгуки про інші тури