Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Незабутні враження від подорожі

"Прекрасні враження від Амстердаму, неперевершений Париж, казковий Люксембург, строгий Берлін, пізнавальний Брюссель, і, звичайно, улюблена і неперевершена Прага"

Відгук туриста Аккорд тур _Oleh_Synyshyn_ (Львів) на тур
Поїздка: 23 березня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Квітень 2024
Голосов 0 «

Відгук на тур Мріючи про нього: Амстердам, Брюссель, Париж, Люксембург, Прага і Берлін!

Тур приніс багато позитиву. Пізнавальний як для дорослих, та і для дітей. Подорожую разом з "Аккорд туром" давно і жодного разу не пошкодував. Приємно повертатися у міста, де був раніше. З радістю відвідав Париж та Прагу. Було захоплююче цікаво в Амстердамі, Берліні та Заанс-Схані. Прекрасні спогади про Волендам з його казковими будиночками та майстернями черевичок. А що вартує королівський парк квітів в Кекенкофі!... очі розбіглися від краси.

Не міг не відвідати Гаагу, де суд вже давно чекає Пут... Звичайно Париж, гомінкий, неперевершений, величний і неоднозначний. Прекрасний Версаль, площа Конкорд і Ейфелева вежа. Такий різний Франкфурт на Майні та Люксембург. Не можу описати вражень від побаченої статуї Люксембургської Богоматері та однойменного собору, у якому був напередодні католицької паски.

Всі враження від подорожі виключно позитивні. Моєму чудовому настрою окрім побаченого сприяла чудова організація подорожі, все було вдало розплановано. Направду було приємно, що туристична родина була пунктуальна і завжди дослухалася до нашого керівника групи Віри. Наш керівник була з перших хвилин турботлтва, швидко вирушувала всі наші питання. У нестандартних ситуаціях - спокійна і розсудлива. Молодець, приємно було подорожувати.

Окрема вдячність водіям-професіоналам, неперевершені.

Мрію знову вирушати у нову, не менш цікаву, та захоплюючу подорож.

Інші відгуки _Oleh_Synyshyn_

Реклама
Відгуки про інші тури