Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Відпочинок з неприємними нюансами

"Тур мав безліч неприємних і непередбачуваних моментів"

Відгук туриста Аккорд тур turyst (Львів) на тур
Поїздка: 23 березня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Квітень 2024
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Маленька французька подорож Париж, Діснейленд +Нюрнберг

Залишу свій відгук на мандрівку "Маленька французька подорож" з Аккорд-туром. Загалом враження у нас позитивні, бо це був Париж і Діснейленд. Їздила з двома дітьми. Утім є декілька важливих, негативних нюансів, від яких би хотіла застерегти майбутніх туристів.

Мова – нюанс перший.

НАЙБІЛЬШЕ моє розчарування полягало у тому, що майже усі екскурсоводи у турі розмовляють російською, а отже мовою окупанта. Перед тим, як оплачувати тур і планувати подорож, найпершим моїм питанням було, якою мовою проводять екскурсії. На що отримала ствердну відповідь– українською. Для мене і моє родини це надзвичайно важливий фактор. Тому НЕ ВІРТЕ, якщо вас запевняють, що екскурсоводи точно будуть говорити українською, бо так само будете мати прикре розчарування. Лише після моїх численних обурень, нам поміняли україномовного екскурсовода (якби я мовчала, так би й був російськомовний, бо одна з них старалась говорити українською, хоч видно було, що їй складно). Тут в мене питання до тих українців, яких і так все влаштовує, яким "какаяразніца"? Бо лише я в автобусі була проти російської.

Водії

Мега важливо, які водії вас везуть у довгу подорож. Їхня адекватність, культура виховання і ввічливість задає тон усій поїздці. Поясню чому: імовірно, водіям одразу не сподобались суперечки туристів – заїжджати чи не заїжджати на одну з екскурсій, (мабуть, вони не хотіли зайві кілометри їхати) вони вирішили з людьми так би мовити "пожартувати" – включали обігрів автобуса на максимальний максимум, що нічим дихати, або ж на максимальний максиму кондиціонер, що діти спали у шапках. Золотої середини не було. Зауважу – третина у салоні були діти. В кінцевому результаті половина автобуса кашляючих і хворих дітей з температурою, та хворі дорослі, які замість відпочинку, радості подорожі, і що над ними не літають ракети, були вимушені сидіти в готелі, або ходити під дощем, закидаючись ліками. Гід Міря Гонтар, хоч і робила намагання влагодити ситуацію, у неї з цього нічого не виходило.

Висновок, якщо вам важлива українська мова, ваш комфорт у подорожі та гарний настрій, обговоріть детально усі моменти зі своїм менеджером і, напевне, вимагайте письмового підтвердження їх слів, або ж просто оберіть іншу компанію.

Час

Якщо здебільшого водії і частина групи чекає на туристів, які запізнюються, бо ще роблять останні фото, або забігли то магазину, то тут уся група чекала водіїв. Водії, до слова – відбірні хами. І те, що вони добре знали дорогу, не давало преференцій ТАК негідно поводитись зі своїми пасажирами.
Реклама
Відгуки про інші тури