Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Плюси та мінуси туру

"Не перший тур обираємо компанією в Аккорд Турі. Всі попередні рази були дуже задоволені. Але далі почались складнощі! "

Відгук туриста Аккорд тур Наталія Севериненко (КИЇВ) на тур
Поїздка: 05 січня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Січень 2024
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Цікаві вихідні в Трансільванії

Не перший тур обираємо компанією в Аккорд Турі. Всі попередні рази були дуже задоволені. Тому питання не виникло де замовити тур в Трансільванію. Обрали нетривалий тур (3 дні), так як у групі була дитина. Дуже вдячні менеджерам компанії, які пішли на зустріч туристам і підлаштували час виїзду під розклад поїзду з Києва. Автобус дуже спордобався. Чистий, новий, комфортний, сучасний. Робота водіїв заслуговує на окрему подяку, тому що це професіонали своєї справи. Тобто початок туру був чудовий і не передбачав негараздів. Румунський кордон пройшли швидко та без перешкод. І поїхали далі в очикуванні цікавого!

Але далі почались складнощі! Дорога до першої екскурсійної зупинки зайняла з 11:00 до 18:00. Першу санітарну зупинку зробили за 4,5 години! Туристи не могли відвідати туалет, подихати повітрям, походити і т. д.  

Весь цей переїзд керівник групи Оля не намагалася якось зайняти людей чимось цікавим. Ніякої цікавої інформації про країну, звичаї, особливості і т. д., як зазвичай роблять гіди. Тільки коли запитали про валюту, Оля сповістила, що евро в Румунії не приймають в оплату, тільки карти і леї. Хоча всі туристи брали евро. Про те, що якщо потрібно обміняти валюту нас завезуть в банк, ніхто не повідомив. На запитання про країну, нам зачитали 10 пунктів з інтернету. І на цьому все. Спілкувалась Ольга виключно за потреби: сповіщала про санітарні зупинки та збирала гроші на факультативні екскурсіі.  

Всі втомлені від переїзду вийшли на першу екскурсію в місті Сігішоара. Гід Ірина, яка проводила екскурсію дуже сподобалась, чудова, цікава жінка, професіонал. Якби не одне але! Вся екскурсія проходила під світлом фонариків від телефону. туристи підсвічували собі шлях, щоб не зачепитись на бруківці та сходах. Тому що місто не дуже освітлене. Враження від екскурсіі залишились так собі, не зважаючи на гарного гіда. Але вкінці важкого дня туристи чекали на заплановану вечерю, щоб відпочити, роззнайомитись та поїсти гарячої їжі, скуштувати національної кухні. І тут пані Оля сповістила нас, що вечеря відміняється, і ми їдемо в готель. Всі голодні, втомлені та незадоволені знову пішли в автобус.

Не буду детально описувати події наступних двох екскурсійних днів. Але вони були в такому ж дусі як і перший.   Санітарнеі зупинки доводилось випрошувати, жодного разу не організували заїзду до кафе, ярмарки чи ще кудись, де можна було зїсти гарячої їжі. Такий режим харчування особливо неприйнятний для туристів з дітьми. Готель впринципі непоганий, але без ліфту, що дуже недоречно з валізами. І сніданки досить скромні і холодні (сир, яйце, ковбаса, хліб, огірок, кофе/чай).

Незрозуміло було також, чому туристи, які обрали екскурсію в Термальні джерела, повинні були ще оплатити поїздку в Бухарест, щоб туди потрапити!!! Ті хто таки поїхав в Бухарест, були дуже незадоволені. Екскурсія з вікна автобуса, швидка, нецікава, темно і за 38 евро.

Порадв від всієї нашої групи внести корегування в розклад екскурсій. Тому що переїзди між ними зайняли набагато більше часу ніж самі екскурсіі. Всі туристи сказали, що отримали більше втоми, ніж задоволення. Ну і окремий мінус керівнику групи Олі: людина не своєму місці. Нецікава, не переймається туристами, веде себе як турист, а не керівник.

 
Реклама
Відгуки про інші тури