Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Приємна подорож в чудовій компанії

"Все почалося весело, хороші місця в автобусі, весела компанія, а потім було 13 годин на кордоні і приємні різдвяні сюрпризи впродовж всієї подорожі)"

Відгук туриста Аккорд тур Iryna (Хмельницький) на тур
ще
21
фото
Поїздка: 22 грудня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Грудень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Три горішки для Попелюшки  Дрезден, Прага, Краків

Обрала тур, зважаючи на те, що цілий день повинні були бути в Дрездені та Празі. Тур бронювали на 21.12, проте його перенесли на 22.12. Сюрпризом стало те, що ночувати будемо не поруч з Дрезденом, а в маленькому містечку на території Польщі, що знаходилось приблизно 450 км від Дрездена. Готель був чудовий, комфортний і повністю відповідав різдвяній атмосфері. Проте, на жаль, Акорд тур не врахував те, що перед святами є великий ризик черг на кордоні, і вимога відстоювання автобуса протягом 9 годин. В результаті другий день туру в нас просто пропав. Ми приїхали в Дрезден о 16.30, вже суткніло, йшов дощ, і всі заклади закривались о 18.00. Ми покинули екскурсію по місту,   заради того щоб хоча б попасти в картинну галерею, адже вона працювала до 18-00. І це було варте того. Три поверхи, багато залів з неймовірними шедеврами мистецтва серед яких Секстинська Мадонна, Венера та ще багато чудових картин. Щоб обійти галерею вам знадобиться мінімум 1.5 години!

Ввечері ми поїхали до Золотої Праги, однак нас чекав сюрприз... Хостел, який називався готелем Patrol, а-ля 80-і з чорною, вилинявшою білизною, неприємними ароматами в номерах та непривітною колишньою Українкою в "ресторані". Якби не прекрасні краєвиди чудової Праги, та професіоналізм нашого гіда Юлії Богачової, враження були б не зовсім позитивні.

Тепер про позитив: Юля Богачова, саме її різдвяний дух подарував нашій групі! Професійна, турботлива, та просто прекрасна людина, яка вміло згладжувала всі гострі кути. Ароїзджаючи міста в країнах вона розповідала нам цікаві історії, або просто факти з історії, які пов'язані з ними. Юля це скарб Акордтуру, це людина, яка живе своєю професією.  

Наші водії, Ігор та Віталій, Вінничани, -   це професіонали, які безпечно довезуть вас до місця призначення!!! Комунікабельні, гострі на язик та просто хороші чоловіки, з ними було затишно та комфортно.

Як підсумок цієї подорожі, різдвяні дива, які відбувалися з нами ці чудові 4 дні, перекрили весь негатив від неякісного розміщення в готелях та залишили чудові спогади про ці неймовірно красиві та цікаві міста: Дрезден, Прагу та Краків!!!
Реклама
Відгуки про інші тури