Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Галопом по Європі

"Все почалося з перенесення дати від'їзду.Потім ще веселіше:12 годин на кордоні.Врешті решт до Кракова за браком часу не попали.Будапешт бачили рівно півгодини,бо ремонтували автобус.Поїздка не варта уваги,поселення в готель без гіда в 17-30,з проблем"

Відгук туриста Аккорд тур Наталі (Фастів) на тур
Поїздка: 22 грудня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Грудень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Празьке дежавю  Прага та Відень

Звертаюсь до туристів, які вибрали Аккорд тур та керівництва. Група була невелика, але майже всі туристи висловлювали незадоволення. По-перше: турбота про туристів була не такою, як хотілося. Всі їхали за настроєм, перезагрузкою, щоби мати сили для подальшої роботи, але ваша компанія вирішила все зіпсувати. Перетнувши кордон (на якому стояли 12 годин!!!!) Санітарну зупинку гід зробила через 5 годин від попередньої. Я ії сказала, що буде в автобусі зараз туалет. Краків минули транзитом за браком часу. У Празі вільний час (а був дощ) провели не ахті. В готелі відмовляли у поселенні, мала розмову з керівником по телефону, бо на рецепції відмовили у поселенні (а було 17-30), хоча заселення після14-00. Мокрі, голодні з нервами, поселили. Дорогою з Відня до Будапешту пічка в автобусі гріла на повну міць, на що водій говорив що відключив, а вона була несправна, і туристи особливо на гальорці задихались. Гід йому (було два водія) наголошував що людям зле. Ремонтував 30 хв та й зробив. Керував водій, а не гід. Не повіз на Парламент Будапешту подивитись, бо не міг придумати де зупинятись, ми повинні були самі бігати дивитись і завчасно повертатись. Нажаль ваше турагентства втратило авторитет, у вас завжди були гарні відгуки, на що я і купилась. Щось ви недоробили, про туристів мало піклування. Я не відчула, що в мене була відпустка, я поверталася втомлена, емоційно розбита. Гід повинна давати не тільки геолокації магазину, але економ варіанти. Це ікафе, туалети. І саме головне спочатку поселити, нагодувати людей, і тільки потім програма.

Ваше агенство нікому рекомендувати не буду, тільки буду застерігати туристів щоб не попали в халепу. Іздила з іншим агенство автобусним туром по Україні-це небо і земля, в порівнянні з вашим. Вибачте, розповіла, щоб знали про недоліки. Робіть виводи, любіть своїх туристів!!!

З повагою Наталя.

Реклама
Відгуки про інші тури