Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Дуже чудовий ідивовижний тур

"Свій відгук писав півтори години і після відправки фото все пропало. Завдяки Анастасії, я ка мучилась і допомогала мені зареєструватись близко години, допомогла і в цей раз. Зараз пишу коротко. Париж найдивовижніше місто, яке я побачив в житті"

Відгук туриста Аккорд тур Валентин (Львів) на тур
Поїздка: 01 січня 1970
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Листопад 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Мріючи про нього: Амстердам, Брюссель, Париж, Люксембург, Прага і Берлін!

Шановна адміністрація АККОРД туру. Я прошу  знайти мождивість і спростити реєстацію на сайті. Біля години реєструвався а потім ще стільки ж повертався після зикнення сайту коли написав всі ввдгуки /біля години/ Не може турист втрачати стільки часу, щоби написати не поганий, а чудовий відгук

Найкраща екскурсія з екскурмоводом Лесею,, Вогні нічного Парижу,,, Вона на порядок вище тих екскурсоводів яких я вже чув. Молодець. Їі екскурсія це майсиер коас для інших.

Завдяки нашій чудовфй господині Анастасії, в якої вистачало і енергії і доброти і ввічливості і турботи на нас всіх. Від ії роботи тур піднявся ще на більший щебель позитиву.

Шановні адміністрація АКОРДУ. не пропонуйте в турах погані/жахливі/ отеле наприклад мотель KYRIA у Франції - не путати з отелем Kyria в Парижі

В цьому мотелі на сніданок українських туристів просто пртнизили як другий морт, запропонувавши інший зал де їжа/якщо можна так сказати/ була зовсім ніякова, всупереч тої що ми ьачили в першому зала. Це просто ганьба.

Загалом це чудовий тур. Буду його пропонувати своїм друзям імзнайомим
Реклама
Відгуки про інші тури