Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Спогади про поїздку

"Цікаві, але неузгоджені логістикою та транспортом екскурсії, з напівнічними переїздами!!!"

Відгук туриста Аккорд тур Бурбель Сергій Михайлович (КИЇВ) на тур
Поїздка: 23 жовтня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Листопад 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Пригоди невгамовних або ще більше Італії + Сан-Марино

Аккорд-тур

Керуючому компанією

З 23.10.2023 по 02.11.2023 року я з дружиною скористалися пропозицією на тур «Пригоди невгамовних, або ще більше Італії + Сан-Марино».

За умовами компанії ми мали право обрати місця в автобусі, за додаткову плату, при цьому модель автобуса нам відмовились повідомити. Ми сплатили 26*2=52 євро за місця з додатковим комфортом і зручностями N 9 та 10. Насправді виявилось зовсім інше. На цих місцях, людині мого зросту (177 см), пасажир попереду фактично лежить на моїх колінах. Я вже не кажу, що буде при відхиленні спинки попереднього сидіння. Я не мав можливості поворушитися. Так продовжувались усі поїздки, ноги зводило судомою і болем у колінах. Я повідомив про це водіїв та супроводжуючого Наталію Никифоренко.

Виходячи з викладеного, вимагаю повернути, на протязі двох тижнів з дати отримання повідомлення, 52 евро (в гривневому еквіваленті, на картку: 5168 7456 1180 4482 ПриватБанку, з якої була проведена оплата туру та додаткових послуг), які я заплатив за зручності і комфорт, що так і не були надані.

Тепер, щодо змісту і самих екскурсій:

Ми живемо у воюючий Країні і наш ворог росія! І тут нам «дають» російськомовних екскурсоводів, в т. ч. з москви. Наші зауваження на недоречність, почули відповідь: «не хочете - не слухайте» екскурсії ж уже сплачені. Присутня при цьому (наша супроводжувальна), ніяк не реагувала на ці слова, фактично підтримавши екскурсовода. Таких екскурсоводів було 5, і лише одна (з Естонії) вибачилась, що вчить українську, і поки не добре знає - тому буде розмовляти іноземною.

В турі, яким ми наважились поїхати відпочивати, виявилась група дітей та супроводжувальних (це як група в групі в кількості 29 чоловік з 43). До поїздки вони визначились з екскурсіями і на всі інші екскурсії ми стали заручниками їх рішень, бо не могли набрати певну кількість людей для здійснення своїх бажаних екскурсій. Вважаю про це необхідно повідомляти заздалегідь.

Логістика екскурсій не продумана, одна ще не закінчилась, а інша починається. Екскурсія по вечірньому Риму виглядала як похід зі стадіону після футбольного матчу: ніхто нічого не бачить і не чує, аби встигнути за екскурсоводом, не загубитись. Це для плану?

А поїздка в Егер, на дегустацію вин. За 23 євро миска супу та 5 вин по 20 грам вина. Це як (замість Мілану, Домський собор, Ніаполя, Помпеї, Сорренто, острова Капрі, Падуя, Перуджа) заохочувальний приз? Особливо цікаво було дітям!

В цілому перелік екскурсій цікавий, єдине, що реалізація і логістика потребує удосконалення.

Потрібно було попередити: виїзди з готелів приблизно о 8:00, а поселення не раніше 23:59. За цей період постійні переміщення пішки (швидким кроком) без зупинки, це в середньому по 14-20 км за день екскурсії. Особисто я з дружиною шкодую, що стали заручниками дитячої групи та недопрацьованої, з боку Аккорд-тур, програми до подорожі.

Бурбель Сергій Михайлович
Реклама
Відгуки про інші тури