Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

У цьому турі ідеально було далеко не все

"Нас було четверо жінок, тому цей відгук від всіх четверих."

Відгук туриста Аккорд тур Larysa (Горішні Плавні) на тур
Поїздка: 03 жовтня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Жовтень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Сієста у греків:  відпочинок на Егейському морі і Охридському озері

     По-перше, що сподобалося. Була дуже гарна, тепла погода. Усі з радістю купалися в морі. Група підібралася чудова.

Готелі протягом всієї подорожі були гарні. Були нюанси з нашим номером у готелі в Греції в Паралії, але родина керуючих згладила всі неприємні моменти. Окреме їм спасибі за теплий прийом та зворушливі проводи. Сніданки були нормальні всюди, їжи вистачало. Ми ж розуміємо, за яку вартість ми поїхали, тому все відповідало.

     Екскурсії та ексурсоводи сподобалися скрізь (крім «Грецької ночі»), ми не були лише у Салоніках та св. Наумі. Звичайно зіпсував настрій Белград, з магнітиками Путлера та екскурсоводом, у якої "не все так однозначно" стосовно війни в Україні.

     Керівник групи була скажемо "ні про що". Всю інформацію витягували кліщами. Про те, що переноситься сніданок на годину раніше могла написати всім о сьомій ранку. Одним словом, вся інформація в останню хвилину. Жодного фільму ми не подивилися, про жодну країну Тетяна не розповіла. Я їздила з "Акордом" та "Феєрією мандрів" загалом разів сім і це вперше такий загадковий керівник. Або вона дуже мало знає про ті країни та міста, які ми проїзджали, або соромилася нас.

     Окрема історія водіїв. Протягом усієї поїздки за кермом був лише один водій. Це і по 19 годин переїзди, і щоденні екскурсії гірськими дорогами. У Сергія постійно в руках був енергетик. Коли на крутому серпантині він розмовляв телефоном, одна з туристок зробила йому зауваження, він пообіцяв її висадити! Другий же водій весь час пропив у Греції, слухаючи ще й російський шансон. Музика долітала з їхнього балкона. Інтернету в автобусі не було, зате і вдень, і вночі «на все» радіо, що кричить. Сміття в автобусі не прибиралось, вікна були грязні, в автобусі за весь час не прибиралося.

     Чи вато іхати в цей тур? Так, варото. Але з іншим персоналом.

     Чому все так детально описую? Не знаю, чи поїду ще з "Акордом"… Але моя мама та наші близькі люблять ці автобусні тури. І хочеться, щоб ці поїздки були безпечними та інформативними. А безпеки в цьому турі не було взагалі.
Реклама
Відгуки про інші тури