Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мої Грецькі канікули

"Класна компанія. Місця в кінці автобуса) Приємні спогади про Грецію "

Відгук туриста Аккорд тур Наталія  (Дніпро) на тур
ще
10
фото
Поїздка: 03 жовтня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Жовтень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Сієста у греків:  відпочинок на Егейському морі і Охридському озері

Грецію планували давно, але в останню хвилину була заміна на тур "Сієста у греків".  

Ні хвилини не шкодувала.  

Єдине що не сподобалось у турі, це зображення путина в Сербії майже на кожному кроці екскурсії. Кружки, магнітики і в принципі проросійські настрої країни відчувались.

Греція зустріла сонечком і теплом, чудовим морем. Ми зупинилися у підніжжя Олімпа. Невелике містечко Паралія, гарно, тихо, спокійно. Супермаркет Lidl, багато магазинів і ресторанів біля моря. Гори Олімпа, святі Метеори, монастирі залишили незабутні спогади, такі місця що хочеться повернутися знову. Приємний господар готелю, смачні грецькі страви, грецька ніч із національним танком Сіртаки, який вивчили всі. Це незабутньо. В Македонії сподобалось місто Охрид, гарна природа, смачна кухня, тепла приємна атмосфера міста і дуже сподобався Каньон Матка - пейзажі чарують.

Чого не вистачило у подорожі? Столиків у автобусі, музики і фільмів в довгих переїздах, а також більше інформації про країни які ми проїхали. Було б цікаво якби керівник коротко розповідала про основні важливі речі. Валюта, де що розташовано, де є класні локації для фото, що радить скуштувати чи купити в цих країнах. В нас це були Сербія, Північна Македонія та Греція.

 
Реклама
Відгуки про інші тури