Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Моя незабутня перша поїздка закордон!

"Все склалося якнайвдаліше для нас: погода була різною, що дало змогу наповну насолодитися атмосферами міст; дорогою можна було побачити прекрасні краєвиди Австрії і Швейцарії; панувала неймовірна атмосфера всередині нашої невеличкої групи (15 людей)."

Відгук туриста Аккорд тур Марина (Харків) на тур
Поїздка: 11 жовтня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Жовтень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Швейцарський вікенд   Цюріх, Берн, Люцерн + Мюнхен та Відень

Перш за все хочу подякувати нашій кураторці групи - Анні Горецькій - за її професійність і обізнаність, а також талант знаходити правильні слова, заряджати хорошим настроєм і виходити з будь-яких ситуацій, лишаючись в доброму гуморі і з приязню! Приємно подорожувати поруч з людиною, яка знає і любить свою справу, є не лише куратором групи, але і надійним другом на час всієї подорожі! Дякую!

Крім того, водії Володимир і Ярослав зробили поїздку автобусом максимально безпечною і зручною. Справжні професіонали! Навіть поїздку складними гірськими дорогами зробили абсолютно комфортною. Я у захваті! Дякую!

Сам тур був насиченим, цікавим і пізнавальним. Крім мальовничих і незабутніх краєвидів Швейцарськиї гір, ми встигли насолодитися прогулянками атмосферними містами, трішки пізнати місцеві культуру і історію. Мюнхен і Відень були приємним бонусом до Швейцарських вихідних:)

Дякую за ці незабутні досвід і емоції! Радитиму друзям цей тур. А хто ще вагається - не вагайтеся, він вартий того!
Реклама
Відгуки про інші тури