Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Насичений та цікавий тур

"Тур насичений та надзвичайно цікавий, наповнений цікавими екскурсіями. Ми встигли познайомитись з Віднем, Флоренцією, Пізою, Римом, Венецією та Будапештом. Але під час туру Гід вислухала багато нарікань з боку туристів, тому пропоную деякі поради."

Відгук туриста Аккорд тур ksuhik (КИЇВ) на тур
Поїздка: 10 вересня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Вересень 2023
Голосов 0 «

Відгук на тур Рим притягує нас! Відень, Флоренція та Венеція

Тур насичений та надзвичайно цікавий, наповнений різноманітними екскурсіями.

Беручи до уваги навіть великі переїзди за маршрутом між містами та країнами, ми встигли познайомитись з Віднем, Флоренцією, Пізою, Римом, Венецією та Будапештом. У нас були гарні місця в середині автобуса. Гід багато цікавого і корисного розповідала нам в дорозі, вона чудово володіє знаннями про країни та має чіткі і зрозумілі для туристів організаційні здібності. Ми в захваті від організації туру та керівника групи Вікторії - вона фахівець туристичної справи з гарними знаннями іноземних мов. Важливо зазначити, що готелі були різні, переїзди в містах різноманітні: автобус, метро, трамвай, електричка. Ми отримали корисний досвід завдяки професійності Вікторії. Весь тур пройшов на одному диханні.

Але під час туру Гід вислухала багато нарікань з боку туристів, тому пропоную зауважити наступне:

- беріть дорожню подушку та плед в дорогу, будете почуватися більш затишно і матимете гарний настрій;

- зверніть увагу на кількість і суму додаткових розходів (проїзди, прокат аудіо-гіда і tax збори готелів, інформація є на сайті, але суми залежать від готелів)

- якщо плануєте насичену програму екскурсій в один день, то скоріш за все не встигнете сповна насолодитися/ затриматися при відвіданні певної локації, смачно поїсти чи сходити в магазини (Гід чи інші туристи в тому не винні!). Плануйте свій час орієнтуючись за загальний час запланований по маршруту.

Пропозиції для Accord tour вказуйте на сайті актуальну інформацію про тур:

- ексурсії в містах, які пропонуються у ЦЬОМУ турі, а не загальний максимальний теоритичний перелік (бо дехто планував побачити море і покупатись, відвідати купальні Сечині тощо);

- орієнтовний час повернення з туру, хоча можливо автобус затримається на кордоні (на сайті 23, в інфолисті близько 24, реально близько 02:00 - 02:30, і це вже восени коли кордон проходять швидше ніж влітку. Деякі туристи не встигли на потяг, міняли білети, їхали Bla-bla car тощо. І все це вислухала Гід);

- відремонтуйте або замініть аудіогіди, бо працють вони в 2 метрах від гіда, максимум. Тобто в великій групі, на вузькій вуличці або на іншому катері в Венеції, турист гіда вже не почує.

Дякуємо за організацію і проведення туру - ви злагоджена професійна команда!

До зустрічі в наступному турі!
Реклама
Відгуки про інші тури