Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Нарешті моооре

"Жахливий автобус, гарне море"

Відгук туриста Аккорд тур Valeria (Кривий Ріг) на тур
Поїздка: 17 серпня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Вересень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Солодкі дотики моря... Греція! Відпочинок на Егейському морі!

Всім привіт)

Все почалося з того, що ми побачили автобус, якому дуже багато років і який зовсім не призначений для дальніх подорожей (про що сказали самі водії). Автобус старий, не зручний, дуже мало місця для ніг, крісла не розсуваються, туалет і вайфай відсутні, незрозуміло взагалі, чому брали доплату за місця. Обіцяних зупинок кожні 3 години не було, дорога зайняла 32 години, але на кордонах речі не перевіряли. Приїхали в готель (Great Alexander), старенький, кондиціонер не працює, харчування скромне, від цивілізації далеко, але в мене претензій не було, розуміючи, що путівка коштує не дуже великі гроші. Претензій не було до того часу, поки не відвідали екскурсії з іншою групою, яка за ті самі гроші жила в центрі, в набагато кращих умовах. Ще була незрозуміла ситуація з готельним збором

Греція гарна! Море чудове, чисте, дуже прозоре)

На екскурсію їздила в Салоніки, гарне місто, екскурсія з можливістю відвідати магазини, які відсутні були в нашому селі. Дуже гарний екскурсовод був.

Рекомендую брати в подорож подушку та невеликий плед, вночі прохолодно в автобусі. Всюди можлива оплата картою, курс гарний і це дуже зручно.

Бажаю гарних подорожей)))
Реклама
Відгуки про інші тури