Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Ідея супер виконання поганеньке

"Сама ідея маршруту доволі крута та цікава, вибрано неймовірні міста, а от реалізація поїздки була поганенька, тому рекомендую самостійно відвідати ці міста, а не з Аккорд туром"

Відгук туриста Аккорд тур mazurka (КИЇВ) на тур
Поїздка: 09 липня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Вересень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Амстердам та Париж... запалив та привабив...

У першу чергу хотіла би відмітити позитивну сторону - сам маршрут доволі крутий, від самих міст залишилися неймовірні враження на довгі часи. Але у нашому випадку це був ледь не єдиний позитивний момент. Головним чином хочу відмітити роботу супроводжуючої, Євгенії Феррад. Ще у перший день у мене закралися сумніви щодо її компетентності, які посилювалися з кожним днем. У результаті можу сказати, що людина явно не на своєму місці. Нормальної відповіді про різницю між додатковими екскурсіями отримано не було (було сказано, що вони різні, а от чим? загадка). Також виявилося, що людина не має уявлення про те, скільки тривають ці екскурсії і скільки добиратися до самих локацій, тому намагалася запропонувати побільше екскурсій та подорожче в один день, коли по факту можливо було відвідати лише одну. Також не було підготовано жодного фільму українською мовою, лише російською, від перегляду якого всі відмовилися. За час подорожі майже всі учасники туру з нею пересварилися, що про щось та говорить. Також організаторські здібності було продемонстровано на низькому рівні, адже для 40 жінок на 2 кабінки у туалеті після нічного переїзду виділялося 30 хв, з чим не було можливості впоратися і це було очевидно ще на початку. Для всіх, окрім Євгенії, і вона не приховувала свого незадоволення та постійно звинувачувала учасників туру у всіх проблемах.  

Але "найкращою" частиною всього туру виявилася поїздка в Діснейленд. Як заявила пані Євгенія, до нас мало приєднатися ще 6 людей, яким квитки мали бути видані у електронному форматі. Проте, коли вона отримала роздруковані, вона не перерахувала кількість самих квитків та кількість людей. У результаті, вона віддала мій квиток тим людям, у яких він мав бути електронним. І таким чином було "втрачено" ще 3 квитки. У результаті нам довелося чекати ще 40 хвилин, поки вона не отримає нові. Під час процесу очікування вона дуже багато разів вибачалася перед нами, казала, що їй тепер уже плювати на ту групу (у тієї групи, що доєдналася, мала бути ввечері екскурсія "Вогні нічного Парижу", і через це ми мали виїхати раніше об 21:20), через що ми можемо виїхати об 22:00, що планувалося ще до об'єднання. Також вона розповідала, що була не готова до такої ситуації, що пані Альона (супроводжуюча тієї групи) щось недоговорила їм/їй, а ще то її (Альони) перша поїздка. При цьому від учасників того туру ми чули розповіді про те, як та сама Альона просто п'є вино на першому сидінні і більше нічого не робить. У результаті, коли квитки було отримано, ми зійшлися на тому, що раз ті люди забрали у нас 40 хв прогулянок по Діснейленду, ми прийдемо на 40 хвилин пізніше, тобто 21:20+40 хв = 22:00. Далі ми гарно проводили час у самому парку, поки об 21:20 я не отримала дзвінка від Євгенії, у якому вона сказала, що вони нас уже чекають і зараз збираються від'їжджати. Так розумію, та інша група на неї надавила і вона змінила свою думку. Проте про такі зміни потрібно попереджати завчасно. На той момент ми стояли у черзі на атракціон і я відповіла, що ми не збираємося йти раніше домовленої раніше години, а саме 22:00, бо у нас забрали 40 хв. У результаті спочатку Євгенія погодилася, але через декілька хвилин я отримала ще один дзвінок від неї, де вона повідомила, що вони з автобусом уже від'їжджають без нас. Вона нас просто залишила. Після ще одного дзвінка вона сказала, що це узагалі не її проблеми і що о 22:45 вона від'їжджає з групою у Прагу. У результаті ми дісталися місця зустрічі на таксі, що коштувало 55 євро. Ми мали з нею неприємну розмову, у якій вона звинувачувала нас в усій ситуації і не визнавала, що це вона сама раніше погодилася на виїзд о 22:00. Маємо запис розмови, за потреби можемо надіслати. Ми вимагали повернути нам гроші за трансфер автобусом в одну сторону, адже послуга не була надана та не з нашої вини. Спочатку вона відмовлялася це робити, але потім після розмови по телефону з кимось погодилася повернути нам готівкою гроші за таксі. Маніпулюючи при цьому, що "це її власні кошти".

Також дивно, що маючи номери усіх учасників туру, не було створено жодної групи ні в Телеграмі, ні в Вайбері. Там можна було сповіщати про оновлення часу виїзду і не тільки, які у Євгенії траплялися часто. Така очевидна дрібничка. У день виїзду з Праги, коли 2 людей запізнювалося на автобус, їй довелося просити інших учасників туру додзвонитися до тих дівчат, адже вона "уже все сховала".

Загалом щодо Євгенії, то вона справила препаскудне враження як супроводжуюча. Ми були не єдиними, хто посварився з нею під час туру. Під кінець вона уже не приховувала, що "хоче пошвидше нас привезти до Львова". Також не раз говорила, що раз ми такі незадоволені, то у Аккорд туру триває набір і ми можемо теж податися і спробувати себе у ролі супроводжуючих. І також ми повинні бути вдячними, адже вона зробила все, "щоб ми побачили ті міста, бо багато людей не бачать". Можливо, причина в тому, що ми заплатили за цей тур? Це ж не якась благодійність, що це за треба бути вдячними. Якщо ми платимо кошти, то очікуємо на відповідні послуги. Доволі багато дивних виправдань невмінню виконувати свою роботу. Людина явно не на своєму місці.

Щодо самих екскурсій, мене доволі неприємно вразило, що за весь тур було лише 2 (!) екскурсоводи, які говорили українською. Знову ж таки, надзвичайно недоречно для групи з України, особливо у наш час. Особливо хочу відмітити пана Сєргєя, який проводить екскурсії в Амстердамі. На моє прохання перейти на українську відбувся наступний діалог:

Я: можете, будь ласка, перейти на українську?

С: я нє с украіни, я роділся в вільнюсє

Ж (інша жінка в турі) : скажіть чесно, ви хоча б не москаль? бо у вільнюсі їх багато

С: я? почєму? ну тогда нада одєсу отдать москалям (шо це таке узагалі????)

Я: варто розуміти, що не усі в Україні розуміють російську мову

С: што? НЄ БРЄШИ, НЄ БРЄШИ. ти откуда вобщє?

Я: з Чернігівської області

С: ну так! НЄ БРЄШИ. і вобщє, акуратнєй, а то я могу кусацца.

Також варто відмітити, що пані Євгенія була свідком цієї ситуації і не сказала йому НІЧОГО. Тільки повідомила, що ви займаєтеся пошуком україномовних екскурсоводів. А от фрази Сєргєя її влаштували.

Після цієї розмови я уже ходила без навушників, щоб його не слухати. Розмова максимально недоречна. Якесь проросійське лайно, уж вибачте. При цьому максимально самозакохане та самовпевнене. Те, що АккордТур співпрацює з такими гідами, змушує задуматися над їх політичною позицією.

Також через навички пані Євгенії екскурсія по Брюсселю тривала лише близько 50 хвилин, після чого ми мали швидко бігти до автобусу. Не було ні часу ні сувеніри купити, ні місцеву їжу спробувати. І така екскурсія коштувала 26 євро з людини. Ми не встигли побачити майже нічого. При цьому ми повністю втратили екскурсію у Фрагонар та у Кракові, які входять у вартість туру.

Загалом, роботою Аккорд туру я лишилася незадоволеною. При цьому написала листа їм на пошту з зауваженнями, але відповіді жодної не отримала) Мабуть, цей відгук теж не опублікують)
Реклама
Відгуки про інші тури