Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Чорногорія - найкрасивіші краєвиди

"Цей відпочинок був ковтком свіжого повітря у теперішніх умовах. Але, на жаль, без мінусів не обійшлось."

Отзыв туриста Аккорд тур Anna (Житомир) на тур
Поездка: 18 августа 2023
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги месяца - Серпень 2023
Голосов 0 «
Все лидеры

Отзыв на тур Сердце Адриатики - Черногория

Ми виїздили зі Львову, автобус був вчасно. Було доволі комфортно, але деякі крісла були зламані і не змінювали положення. У Мукачево ми підібрали частину групи і поїхали на кордон з Румунією. Там ми простояли 8 годин, було тяжко, але водії ні на хвилину не виключали кондиціонер, це значно рятувало ситуацію. Через довгий прохід кордону, ми не встигли переночувати у Сербії, так як усю ніч їхали. У готелі ми були о 6 чи 7 ранку. Помилися, перевділися, поснідали і на планову екскурсію у Белград. Готель у Белграді - нормальний. У місті нам провели екскурсію і дали вільний час аж до 17:00, так як автобус мав відстоятися 9 год 15 хв. Багато туристів були незадоволені, адже втома давала про себе знати. О 17 ми виїхали у напрямку Чорногорії, місто Будва. У Будву ми приїхали о 4 ранку і заселилися у віллу Лазовічь. Ось тут і почались мінуси. Нас було 4, заселили нас у номер типу 2+2, хоча при бронюванні ми обирали два двомісні номери. Номер складався з двох міні-кімнат (дійсно міні, адже все що у них влізло це ліжко, у одній кімнаті була ще тумбочка), кухоньки-студії (плита, рукомийник, стіл і 3! стільця, нагадую, нас 4), також була ванна кімната (душова кабіна, туалет і рукомийник). У туалет двері були вибиті!! Ніякого особистого простору, адже вони ніяк не зачинялись!

Забула сказати, що у номері був ще кондиціонер - не працював, телевізор - навпроти туалетної кімнати (не зрозуміло чого він стояв саме так), торшер у кімнаті - також не робочий. Про фен взагалі мовчу, загорівся у руках як тільки всунули у розетку і включили.

Якщо коротко тепер - умови проживання були ну зовсім не дуже. До столової 1 км (їжа смачна, асортимент також задовільнив). До моря плюс мінус так само.

Рятували лише краєвиди, які були у цьому місті.

Море тепле та чисте, деінде пропливали маленькі рибки, пляж гальковий. Людей на пляжі багато було.

Всюди можна було купити морозиво або щось холодненьке випити. Кафешок - багато.

Тепер про нашого гіда Настю. Дівчина приємна, давала відповіді на всі питання, на всіх екскурсіях була з нами. На жаль, іноді туристи її розривали по частинам (то ми на кордоні довго стоїмо, то зупинок у туалет мало, то на море приїхали пізніше ніж мали). Хоча, я вважаю, що вона ніяк не могла на ці ситуації повпливати. А з усім іншим, на мою думку, вона впоралась. Залишила приємний спогад про себе.

Днів на морі у нас вийшло 4, тому розраховуйте, що прохід кордону може скоротити відпочинок.

Назад дорога пройшла добре, вже з ночівлею у Сербії, у тому самому готелі.

Загальні враження - більше позитивні (краєвиди зробили своє діло).
Реклама
Отзывы о других турах