Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Подорож на чорном Mercedes з найкращим керівником групи

"Все почалося з спекотного кордону і закінчилося о 3 ранку в Львові, але ця подорож принесла нам багато приємних і несподіваних моментів."

Відгук туриста Аккорд тур olialoz (Рівне) на тур
ще
5
фото
Поїздка: 18 серпня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Серпень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Амурні пригоди в Амстердамі і Парижі!!!

Хочу поділитися враженнями від туру «Амурні пригоди в Амстердамі і Парижі!!!», в який я їздила з сестрою 18.08.2023 року. Тур розпочався з перетину кордону, який був пішим. Тому раджу всім, хто планує їхати, запастися сонцезахисним кремом і капелюхами, бо є шанс згоріти ще до початку туру))). Загалом кордон ми перетнули відносно швидко за 3 години. Хоча, якби ми це робили автобусом, то могли б витратити на це цілий день або навіть більше (черга на кордоні з автобусів була просто неймовірна).

Вже на території Польщі нас зустрів чорний мерседес. Автобус був просто дивовижний. За весь час поки ми подорожуємо з Акордом це був явно найкращий з них і це не лише моя думка, а і решти групи з якими я спілкувалася. В автобусі був туалет, місце де можна було робити каву та чай (стаканчик, ложки, кава, цукор, чай різних видів і навіть молоко – це все давали нам водії й нам не треба було нічого купувати), а також мікрохвильовка, де можна було підігрівати їжу. Навіть Wi-Fi був на території Польщі. Водії завжди були готові допомогти нам з усім, що стосувалося автобусу, та робили максимум зусиль, щоб ми вчасно добиралися до пунктів призначення.

У Вроцлав ми прибули досить пізно, але керівник групи сказала, що нам все ж таки пощастило, бо інколи група перетинає кордон довше і немає змоги відвідати це місце. У Вроцлаві у нас була півторагодинна екскурсія без вільного часу, бо треба було далі їхати в готель, в який ми прибули близько 11-12 вечора.

Виїхали ми близько 10 ранку в Берлін, де була півторагодинна екскурсія і приблизно 3 години вільного часу. Екскурсовод в Берліні був дуже приємним чоловіком, який цікаво розповідав, а потім ще й показав де можна провести вільний час і де є безплатні туалети (а в Берліні це дійсно рідкість). О 17:30 ми вирушили до готелю, в який теж десь приїхали близько 23 години.

В Амстердамі нас зустрів також дуже цікавий екскурсовод. Ті, хто не пішов на факультативні екскурсії, залишилися в Амстердамі, і у нас було досить багато вільного часу (близько 7 годин). Ми з сестрою відвідали музей морського діла аж до закриття (вхід для українців там безплатний), сходили на оглядовий майданчик в музеї науки, прогулялися на основній набережній за залізничним вокзалом, спробували street food в центрі та ще встигли купити сувеніри.

В Брюссель, на жаль, ми не потрапили через те, що більшість групи хотіла відвідати Лувр, який був відкритий лише в перший день нашого перебування в Парижі. Тому шляхом демократії було вирішено одразу їхати до Парижа. Для тих, хто не хотів відвідувати Лувр, було запропоновано приєднатися до іншої групи та відвідати Монмартр. Це, як на мене, була чудова альтернатива, бо Монмартр мені сподобався в Парижі найбільше. Я б рекомендувала всім взяти екскурсію по Монмартру – цікаві історії та неймовірна краса цього району дійсно варто уваги.

В цілому, нам дуже пощастило з гідом у Парижі. Вона дуже цікаво розповідала і була з нами на основній екскурсії, в Монмартрі та на вогнях нічного Парижу. Вогні нічного Парижу мені теж дуже сподобалися. Ймовірно, поїздка через нічний Булонський ліс та вогники Ейфелевої вежі зі смачним шампанським були найяскравішими моментами для мене.

Наступного дня вся група поїхала до Версалю, де була десь до 13:00. Але у нас з сестрою були інші плани. Незважаючи на те, що ми жили поза Версалем, транспортна логістика дозволила нам дістатися до центру Парижу за 40 хвилин. І завдяки керівнику групи нас забрали на шляху до Франкфурта, що було приємною несподіванкою, оскільки нам не довелося повертатися до Версалю самостійно.

У Франкфурті у нас була півторагодинна екскурсія та година вільного часу. Радила б всім спробувати місцеві тістечка та Різдвяний місцевий десерт за цей час. В Празі ми відокремилися від основної екскурсії трохи раніше, тому мали приблизно 4 години вільного часу, що було достатньо, щоб спробувати пиво, трдельник та прогулятися в урядовому кварталі.

Останнього дня група розділилася на тих, хто хотів швидше доїхати додому, бо мандрівка була віддаленою та тривалою, і тих, хто все ж хотів відвідати Краків. Знову ж таки, через голосування було вирішено їхати в Краків. Там ми провели 2 з половиною години. Кордон пройшли вночі досить швидко, і близько 3 ранку ми вже були у Львові.

Окремо хочу відзначити нашого керівника групи, Наталю Теодорату (Nataly Theodoratou), бо через неї я і пишу цей відгук. Вона є дуже приємною і доброю людиною, завдяки якій наша подорож була насправді незабутньою. Вона була завжди готова допомогти групі, навіть якщо це вимагало від неї додаткових зусиль і створювало певні незручності. Така відданість і підтримка з її боку дійсно вразила мене. Важливо також, що вона завжди була чесною і відкритою стосовно фінансів, зберігаючи точні записи про витрати кожного учасника групи. Це може здаватися дивним, але я вже мала досвід подорожей з гідами, які намагалися отримати більше прибутку, продавши туристам квитки дорожче. Тому мене приємно вразило, коли Наталя вернула різницю за групові квитки у Версалі (хоча це було всього лише 1.5 євро, це було дуже ввічливо з її боку). Загалом, я оцінюю нашого керівника групи на 20 з 10 ️️️️️. Дякую, Наталю!
Реклама
Відгуки про інші тури