Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

«Все що не робиться, робиться на краще»

"Все почалося із заміни тура «З любов'ю у серці... Швейцарія Цюріх, Люцерн, Мюнхен, Зальцбург, Гальштат» за декілька днів до самого в’їзду на тур «Знайомство з Казанова! Відень+Верона+Венеція»"

Відгук туриста Аккорд тур Svetik (Дніпро) на тур
ще
7
фото
Поїздка: 13 серпня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Серпень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Знайомство з Казанова! Відень+Верона+Венеція

Наразі я переповнена яскравими та приємними враженнями!

Відень - дійсно чарівне місто зі своєю особливою атмосферою, дивакуватими химерами на фасадах старовинних будинків та музикою Моцарта, якою пронизана кожна часточка атмосферної складової міста, а будинок Хундертвассера нагадав мені казкове житло хоббітів із «Володаря Перснів»… Після відвідання величної столиці Австрії, нарікаю лише на одне - часу виявилося мало, а місць, вартих уваги - неймовірно багато.

Моє знайомство із Італією було не менш вражаючим! Унікальні пам’ятки можна знайти як у Вероні так і у Венеції навіть під ногами. Варто лише придивитись! Було дуже цікаво гуляти колоритними середньовічними вуличками, роздивлятись оригінальні фасади будинків, барельєфи, фрески на стінах. Як і кілька століть тому тут вирує життя! Разом з тим, окреме місце в моєму серці посіло озеро Гарда - красиве та історично значуще місце, яке пропонує щось для кожного і особисто я тут знайшла те саме «щось» для себе ????

Дуже вдячна керівникові нашої групи - Ковбаснюк Надії за її особливий підхід до кожного, відповідальність в організаційних питаннях по маршруту, влучні рекомендації при виборі додаткових екскурсій та цікаві історії впродовж наших переїздів на відповідні теми, а також окрема вдячність за підбір фільмів, завдяки яким на екскурсіях ми були вже готові до сприйняття нової інформації відносно видатних історичних постатей.

Також дякую водіям за майстерність у своїй справі, оскільки не було поспіху, автобус чистий, санітарні зупинки робилися за потребою та взагалі дорога була спокійна, завдяки чому впродовж усього маршруту ми почували себе у безпеці.

До нових зустрічей!

P. S. Дівчата, фени були у всіх готелях по нашому маршруту, а також у номерах були наявні всі інші умови для комфортного проживання і сніданків вистачало для того, щоб дати організму необхідний заряд енергії, тому більшість «батончиків» приїхали разом зі мною назад додому, а от мінеральної води краще купуйте в Україні і побільше, зокрема, 6 пляшок по 1,5 л на двох нам виявилося мало.

Реклама
Відгуки про інші тури